1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MČR v BP Holešov 2020: Opatření COVID-19

V návaznosti na Mimořádná opatření MZ ČR souvisejících s COVID-19 byla pro MČR V BP v Holešově nastavena následující opatření:

  1. V rozcvičovně, u vážení, v hledišti a přilehlých prostorách budou umístěny dezinfekce pro ošetření rukou.
  2. Nakladači budou v průběhu soutěže pravidelně dezinfikovat osu a lavici na soutěžním pódiu a v rozcvičovně.
  3. Prosíme návštěvníky a diváky, aby v hledišti dodržovali rozestupy alespoň 2 m (vyjma rodin).
  4.  Pro MČR byly vytvořeny menší skupiny a to na spodní hranici možného počtu závodníků s cílem minimalizovat počet závodníků a doprovodu v rozcvičovně.
  5. Se závodníkem můžou do rozcvičovny vstoupit maximálně 2 osoby pro RAW a 3 osoby pro EQ.
  6. V rozcvičovně budou lavice pro přípravu umístěny dále od sebe, abychom snížili možnost vytváření velkých skupin pro rozcvičení.
  7. No a nyní asi nejvíce diskutované opatření. V prostotách soutěže (rozcvičovna, vážení, hala, závodiště, přilehlé prostory) budou všichni účastníci nosit roušky. Výjimka bez roušek platí pro soutěžící, kteří se právě rozcvičují, a nebo závodí.

Je nám jasné, že některá opatřeni nebudou oblíbená. Přesto Vás všechny prosíme, zkuste je dodržovat, abychom nepřidělávali starosti a problémy pořadatelům a pokusili se zmírnit obavy účastníků, kteří ke zmíněnému tématu mají opatrný přístup. Děkujeme Vám všem za pochopení a vstřícnost. Na oplátku Vám slíbíme, že budeme dělat vše pro to, abyste se na soutěži cítili bezpečně a pohodově.

Berme to vše a sportovně a pohodově a nenechme si kazit náladu z našich soutěží. Děkujeme.

 

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male