1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Vedoucí PR FČST: Dominik Kovalčík

Jak jsme vás již průběžně informovali, hledal Výbor FČST cesty ke zlepšení propagace FČST. Za tímto účelem byla zřízena pozice "Vedoucí PR FČST" a do této funkce byl následně jmenován Dominik Kovalčík. Cílem Vedoucího PR FČST bude zlepšit propagaci a informovanost veřejnosti o chodu a aktivitách FČST a to především prostřednictvím externích medií. Nová funkce vedoucího PR FČST a její obsazení bude následně projednáno na nadcházející Valné hromadě FČST v 11/2022.

 

S výsledky a činností Dominika v pozici vedoucího PR FČST byste se měli setkávat nejen na našem webu a FB, ale především na různých mediálních profilech zaměřených na sportovní aktivity. 

Dominik Kovalčík je členem klubu Valach Power a členem FČST je od roku 2016. V soutěžích se zaměřuje především na Bench press a je držitelem několika národních, evropských i světových rekordů GPC. Pravidelně přispívá články do Světa kulturistiky na Ronnie a kulturistika.com. Poskytoval rozhovory v regionální televizi a má i zkušenosti s pořádáním a moderováním sportovní akcí a soutěží. Dominik se již několik let pohybuje v oblasti marketingu a reklamy.

Děkujeme Dominikovi za chuť a ochotu pracovat pro naší federaci a gratulujeme mu k ustanovení do funkce. Zároveň přejeme Dominikovi mnoho inspirací a motivujících nápadů v jeho nové činnosti. 

 

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male