1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Fantastický úspěch FČST na MS GPC 2012

Na MS GPC 2012 obsadila ČR 2. místo v hodnocení národů v trojboji Equip. První příčku obsadila domácí Slovenská republika a třetí Velká Británie. Význam úspěchu potvrzuje i fakt, že se jednalo  o nejpočetněji obsazenou soutěž GPC, na kterou se přihlásilo 520 soutěžících z 25 zemí světa. Od doby vzniku FČST před 11 měsíci to je již druhý významný úspěch na mezinárodních soutěžích, když prvním bylo 1. místo v poháru národů v trojboji RAW na ME GPC 2102 ve slovinském Bledu.

Jsme rádi, že FČST dokáže přetvořit svůj růstový potenciál do dalších konkrétních úspěchů, které jen potvrzují vhodně zvolenou cestu stabilizace a následného rozvoje GPC v ČR.

Za tímto významným úspěchem stojí všichni členové FČST (kterých je dnes již ke 150) a jejich fandové a příznivci. Všem děkujeme!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Část týmu FČST, který vybojoval 2. místo v poháru národů trojboj Equip. Z leva: Tomáš Kalenský, Martin Hurdálek, Patrik Navara, Aleš Navara, Richard Novotný, Libor Hurdálek, Pavel Hurdálek a klečící "nezničitelný" František Esser. Na foto chybí Marek brázda a Stanislav Hoza.

Můžu jen dodat: "Je to příjemný pocit a čest mít za kolegy takový tým lidí." (Hurdálek Libor)

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male