1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MČR v BP 2013 - Informace

 MČR v Bench Pressu v Trutnově se nám blíží a tak přinášíme pár základních informací:

1)     K dnešnímu datu máme přihlášeno 72 startů.

2)     Soutěžící budou rozděleni do skupin. Plán zveřejníme po uzávěrce přihlášek a to po 14.2.2013. (Zatím to vypadá na 5 skupin.)

 

3)     Začneme soutěže v RAW a pak bude následovat soutěž Equipment.

4)     Řazení do startovních skupin bude podle váhových kategorií a to od nejnižší po nejvyšší. První skupina tak bude zahrnovat nízké váhové kategorie RAW (do 82,5 kg včetně) a bude začínat soutěž.

5)     Zařazení do skupin chceme vytvořit tak, aby startující v RAW i Equip měli mezi starty alespoň jednu skupinu volno. (Zatím to jde)

6)     Z MČR bude zajištěn On-line přenos po internetu. Adresu zveřejníme včas. Vaši blízcí Vám tak mohou fandit i z „obýváku".

7)     Bude zajištěno bezplatné parkování přímo za areálem, kde bude probíhat MČR. Informace přineseme následně. Kapacita zajištěného parkování je kolem 70 vozů.

8)     Občerstvení bude zajištěno v budově. Bude otevřena kantýna městského úřadu s dosti širokým sortimentem. Pokud to nebude někomu vyhovovat, na náměstí to bude 2 minuty chůze. Budova, kde probíhá MČR, se vlastně nachází v centru města.                                                                                     

9)     Plánek s příjezdem k místu konání MČR zveřejníme následně v dostatečném předstihu.

10) Návrh medaile na MČR je hotov a můžete jej vidět na videoupoutávce k MČR. Je to klasika, kterou znáte ze závodů v Trutnově. Lité medaile s patinou starobronzu 7 cm v průměru.

11) Nalaďte formu, vypadá to ne pěkné výkony.

 

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male