1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MČSR v ST a MT - Aktualizace skupin

Do kapitoly "Dokumenty" (na liště) v oddíle "Výsledky a tabulky soutěží" byly umístěny Aktualizované startovní skupiny pro MČSR v ST a MT (Podivín 6. - 7.4.2013), podle posledních doplnění. Vedle skupin jsou uvedeni nominovaní rozhodčí. Skupiny jsou na prvním listu souboru a na druhém naleznete časový harmonogram soutěže, včetně vážení. Pozor, v pátek začíná vážení v 17:00. 

 

 

Odkazy na veškeré informace naleznete v aktualitách v záhlaví těchto stránek (výše rolující informace, začínající datumem). Stačí kurzorem kliknou na příslušný odkaz a ihned se propojíte na požadovaná data.

Pro doplnění k časovéhu harmonogramu a rozvrhu soutěže jen uvádíme, že jsme po vzájemných diskuzích upřednostnili "odzávodění" celé skupiny RAW v sobotu a na neděli ponechali jen EQUIP. V řešení byla i varianta přesunu části závodníků RAW na neděli. Nakonec jsme však zvolili prezentované řešení s cílem vytvořit pro soutěžící prostor  pro "přijatelný" odjezd po ukončení závodu v neděli odpoledne. Je nám jasné, že sobota bude dlouhá, avšak věříme, že naše rozhodnutí pochopíte.

 

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male