1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Powerliftingczech-GPC

Informace z jednání na MS 2013

Na mistrovství světa GPC 2013 v Maďarském Egeru probíhala řada jednání s výstupy, které vás určitě budou zajímat.

  • MS GPC v následujících letech - Na AGM GPC (jednání prezidentů členských zemí a výboru) proběhla propagace na MS GPC 2014, které se uskuteční v Argentině - Iguazu (www.portaldeliguazu.com) . Dále bylo odsouhlaseno, že MS v roce 2015 proběhne v USA - Las Vegas a v roce 2016 bude v Izraeli.

 

  • ME GPC 2014 - Libor Hurdálek předal zástupcům propagační předměty a přednesl první informace o ME GPC, které proběhne v Trutnově v termínu 2.-7. června 2014.
  • Karpatský pohár - Na společném jednání mezi zástupci Slovenské asociace silového trojboje, ukrajinské federace GPC, polské asociace GPC a FČST byla dohodnuta úzká spolupráce. Vyústěním této spolupráce bude Karpatský pohár, který bude probíhat putovně vždy střídavě v každé z vyjmenovaných zemí. První zahajovací ročník proběhne v roce 2014 ve slovenském Bardějově. Bude to otevřená soutěž, takže bude přístupná i jiným zemím. Závodit se bude podle pravidel GPC a v současné době probíhají jednání, aby na tomto poháru byly uznávány i Evropské rekordy. Z hlediska úrovně o postavení organizátorů (tedy i FČST) je představa, že tato soutěž se bude blížit malému mistrovství Evropy. S ohledem na skutečnost, že pro následující tři roky budou MS GPC dosti vzdálená a tím i finančně náročná na účast, předpokládáme, že pro zájemce o kvalitní soutěže tak vytvoříme novou nabídku, který vyplní soutěžní kalendář v podzimních měsících. Již dnes se vyjednává i o účasti maďarských, srbských i dalších závodníků.
  • MČSR v silovém trojboji - Na jednání s SAST bylo dohodnuto, že se bude pokračovat v projektu společných mistrovství České a Slovenské republiky v silovém trojboji. Toto mistrovství tak proběhne v roce 2014 na Slovensku, pravděpodobně v Bardějově a uvažovaný termín je 4. - 5. a nebo 11. - 13. dubna 2014. V roce 2015 pak bude opět probíhat v ČR a v návrhu je zatím Praha.
  • MČR v Benchpressu - Mistrovství ČR v Bench Pressu budou oddělená a pořádání MČR zvažují 3 lokality. Uvažovaný termín je cca 2 až 3 týdny před MČSR v silovém trojboji (takže polovina března). Lokalita i termín budou určeny na Valné hromadě FČST, která se uskuteční v první polovině listopadu 2014.

 

Federace

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male

FČST pořádá

MČSR v BP & Bicepsu

27. dubna 2024 - Vsetín

Pořadatel

Valach Power 

ME GPC 2024

15.-19.5.2024

Trutnov (ČR) 

(Trojboj, dřep, benč, biceps)

pořadatel

Powerlifting Trutnov

 

Naši sponzoři

 

  

 

 

 

 

Link na info

 

Bannery

Fotokarty členů

(Klikni na banner)

FČST je zapsána v OR u

Krajského soudu v Hradci

Králové, oddíl L, vložka 7922

 Tyto stránky jsou archivovány

Národní knihovnou ČR

 

 Partneři FČST

 

 

FČST je držitelem
licence GPC 2017

a licence GPA/IPO 2017


Návštěvnost

DnesDnes733
Za měsícZa měsíc11687
CelkemCelkem1090392
Vaše IP3.146.221.204
Přihlášení uživatelé 0
Návštěva 18
Teď on-line
-