1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Semilský silák 2013 - Další informace

K dnešnímu dni (5.11.2013) je již přihlášeno 69 startujících.  Vypadá to, že překonáme 70. Dále přinášíme informace, které Vás určitě budou zajímat:

1) První tři v absolutním pořadí pro benč i mrtvý tah obdrží finanční odměnu.

 2) Jak bylo uvedeno, vážení končí v 10:30 hodin a v 11:00 začíná první pokus soutěže. Je nutno, aby soutěžící, kteří nastoupí v první skupině  počítali s rozcvičením, tak aby byli schopni v 11:00 začít soutěžní pokusy. Seřazení skupin bude uvedeno po 25.11.2013. Zatím to vypadá, že bude zahajovat benč a první půjde skupina "amatéři".

3) Abychom předešli možným problémům a nedorozuměním, předesíláme předem, že pravidla jsou sice volnější a to v duchu "pohárovek", ale v žádném případě nebudou uznávány pokusy: U benče odrážení. Stopka bude téměř nulová, ale odrážení se nebude přehlížet. Samozřejmostí je pak nezvedání "zadku"  z lavice. Pro mrtvý tah to pak bude pouštění činky při pohybu dolů a při pohybu nahoru výrazné tažení po stehnech a trhání. Domníváme se, že přehlížení těchto chyb by jasně znevýhodňovalo soutěžící s čistým pohybem.

4) Nemějte strach, nejde o nic náročného a pro zájemce (a to zřejmě ze skupiny Amatéři) proběhne od cca 10:30 stručné předvedení chyb a platných pokusů, abychom se vyhnuli budoucím sporům. Na  místě soutěžedále bude i řada zkušených národních i mezinárodních rozhodčí i závodníků, kteří každému rádi poradí.

5) V místě konání bede zajištěno občesrtvení - gulášek, řízek, salát a pití.

6) Jak jsem již psali dříve, na místě přímo vareálu jsou k dispozici sprchy. Dále, kdo bude chtít, může si věci po převléknutí uložit v šatně do uzamykatelné skříňky. Klíče budou vydávány na vratnou zálohu 50 Kč (běžné opatření). Samozřejmě (pánové netěšte se),  šatny a sprchy jsou zvlášť pro muže a zvlášť pro ženy.

Snad je to prozatím vše.

Těšíme se na setkání v Semilech a zatím pilně trénujte.

Pořadatelé

 

 

 

 

 

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male