1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Semilský silák - Výsledky

GP 2013Výsledky Semislkého siláka naleznete na adrese: http://www.powerlifter.cz/en-US/semilsky-silak-semily-s314.aspx  Odkaz byl rovněž vložen do aktualit (výše). V aktualitách je funkční i odkaz na aktuální stav celé série GP 2013. Před posledním závodem (Mikulášský mrtvý tah - Břeclav) je situace v absolutním pořadí stále otevřená. O boje do prvních pěti míst stále ještě může promluvit 29 závodníků. O první tři místa mezi sebou může bojovat 8 soutěžících. Prozatím vede Petr Horák. Na druhém místě je Jiří tkadlčík a na třetím Júlia Kosturová.

  •  Muži - Open: Zatím vede Petr Horák a vypadá to, že nebude horší než na 3. místě (když vynechá poslední závod). Druhé a třetí místo patří bratrům Piankům.  O tato místa však stále ještě může bojovat dalších 20 závodníků, kteří jsou na 4. až 23. místě
  • Teens & Juniors: Vede Jiří Tkadlčík. Jirku ještě může ohrozit Patrik Navara. Avšak na 2. až 5. místě jsou tak minimální rozdíly, že poslení soutěž může vše na těchto místech přeházet.
  • Masters: Na prvním místě František Vincourek a zde je již rozhodnuto. O 2. a 3. místo se však stále může poprat 9 závodníků, kteří jsou na 2. až 9. místě.
  • Ženy: Zde je rovněž rozhodnuto. Na prvním místě je Júlia Kosturová. Do boje o další dvě místa však stále může zasáhnout 5 závodnic, které jsou zatím na 2. - 6. místě. 

 Kdo se stane vítězem prvníhoročníku PWL GP? Vše bude jasné až za 2 týdny.  Zatím jsu ve hře stále 3 závodníci.

 

 

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male