1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Powerliftingczech-GPC

Členské poplatky FČST 2014

 

Do 20.1.2014 se předkládají přihlášky ke členství v FČST v roce 2014 (pro informace klikni: Členství FČST 2014). Poplatky pro rok 2014 byly stanoveny ve výši 600 Kč za klub a 200 Kč za každého člena. Na Valné hromadě v listopadu 2013, kde byla výše poplatků stanovena, proběhla k tomuto tématu rozsáhlá diskuze s mnoha náměty. Nakonec se Valná hromada shodla na předložených částkách a důvody byl následující:

 

 

  • VH (Valná hromada) si je vědoma, že výše poplatků není vysoká. Avšak vzhledem k potřebám FČST vybraná hodnota zatím plně pokrývá veškeré zákládní potřeby chodu federace a to i s mírným ziskem, který je přesouván do dalšího roku.
  • Závodníci mají mnoho dalších výdajů na vlastní aktivity v silovém trojboji a v roce 2014 se dají očekávat zvýšené výdaje u většiny členů. Důvodem je rozšíření kalendáře akcí o další zajímavé soutěže. Dále pak ME, které bude velikým lákadlem pro spoustu členů, protože je v republice. Uvažuje se i s pořízením reprezentačního oblečení atd.
  • VH rovněž nechce vytvářet přebytek fiancí s tím, že určitou hodnotu pak bude s patřičnou propagandou opět závodníkům poskytovat zpět na někým stanovené účely. Věříme totiž, že závodník sám ví, co potřebuje a sám ví nejlépe, do čeho investovat pro růst své výkonnosti. Závodníci jsou dospělí lidé a umí se sami rozhodovat.
  • VH rovněž zamítla přerozdělování prostředků pro závodníky podle úrovně výkonnosti. Nepovužejeme za vhodné, aby určitá část členů přispívala na druhou, přestože tato má vyšší výkonnost. Musíme najít jiné možnosti, jak podnítit členy ke zvýšování výkonnosti a k účasti na soutěžích.
  • Stručně řečeno: Současná výše poplatků postačuje pro základní chod federace a zvýšený výběr vyššími poplatky za účelem jejich následného přerozdělení nikdy nebude spravedlivý a je zdrojem budoucí nespokojenosti a hádek. Dále pak tento systém vede časem k utlumení samostatnosti a nasměrování aktivit za účelem využívání systému. Nechme tedy rozhodnutí na našich členech, kam své prostředky vloží.

 

Federace

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male

FČST pořádá

MČSR v BP & Bicepsu

27. dubna 2024 - Vsetín

Pořadatel

Valach Power 

ME GPC 2024

15.-19.5.2024

Trutnov (ČR) 

(Trojboj, dřep, benč, biceps)

pořadatel

Powerlifting Trutnov

 

Naši sponzoři

 

  

 

 

 

 

Link na info

 

Bannery

Fotokarty členů

(Klikni na banner)

FČST je zapsána v OR u

Krajského soudu v Hradci

Králové, oddíl L, vložka 7922

 Tyto stránky jsou archivovány

Národní knihovnou ČR

 

 Partneři FČST

 

 

FČST je držitelem
licence GPC 2017

a licence GPA/IPO 2017


Návštěvnost

DnesDnes496
Za měsícZa měsíc13679
CelkemCelkem1077236
Vaše IP3.239.206.191
Přihlášení uživatelé 0
Návštěva 35
Teď on-line
-