1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Powerliftingczech-GPC

Vrchlabí 2014 - Stručné ohlédnutí

V sobotu 23. 8. 2014 proběhl 4. Ročník pohárové soutěže BENCHPRESS & DEADLIFT Cup Vrchlabí. Soutěže se účastnilo 91 závodníků, kteří nastoupili ke 109 startům ve třech disciplínách: Bench Press RAW, Bench Press Equip a Mrtvý tah. Na soutěži byly zaznamenány skutečně špičkové výkony. Vždyť na umístění na medailových pozicích v mrtvém tahu někdy nestačilo ani 300 kg a v Bench Pressu RAW  bylo nutno překonat hranici 200 kg.

 

Celá soutěž proběhla v přátelské atmosféře a věříme, že si všichni sobotu pořádně užili. Zvláště když celou soutěž Vrchlabáci bezchybně zorganizovali a doplnili řadou cenných sponzorských darů pro soutěžící.

Potěšující byla veliká účast závodníků i mimo FČST. Je dobře, když mají soutěžící možnost se takto potkávat a nejen se poměřovat, ale i vyměňovat zkušenosti.

Dalším potěšujícím prvkem byla technická úroveň soutěžících. Je vidět, že lift je na vzestupu a několikaletá práce všech nese své ovoce. Výsledkem pak jsou nejen, již zmiňované, výkony, ale i technické provedení disciplíny.

Za zmínku stojí i nárůst počtu žen na soutěžích a je zcela jisté, že i ony k liftu patří a svou bojovností a vůlí si vůbec nezadají se svými mužskými kolegy (nechci psát protějšky, protože všichni jsme na jedné straně provazu).

Byla to výborně strávená sobota s fajn lidmi a dík za to patří všem – pořadatelům, závodníkům i divákům. Bylo mi ctí se s Vámi všemi setkat.

Výsledky Soutěže (klikni): Výsledky Vrchlabí 2014

Foto ze soutěže (klikni): Foto Vrchlabí 2014

A citace pořadatele Tomáše Kalenského:

"Čtvrtý ročník naší pohárovky je za námi a hodilo by se pár slovy udělat za ni příjemnou tečku. Prvně bych chtěl poděkovat do jednoho všem organizátorům a pořadatelům celé soutěže, bez nich bych nezmohl nic a pod pohárovkou je zkrátka vždy podepsaný celý vrchlabský tým, který jel před, během i po soutěži naprosto bez chybičky. Poděkování patří také všem závodníkům, kteří k nám přijeli a předvedli často až neskutečné výkony, a také těm, kteří dopomohli dokreslit tak skvělou atmosféru po celou dobu soutěže.

Naším cílem je dělat soutěže pro závodníky a na nejvyšší možné úrovni, což se nám, doufám, letos povedlo potvrdit. Soutěžní atmosféra, více než kvalitní výkony i přátelské prostředí mluví za vše. Podle Vašich ohlasů se Vám u nás snad celkem líbilo, proto bychom se s Vámi rádi setkali znovu i v příštím roce a to nejen při jubilejním pátém ročníku naší pohárovky, ale budeme se snažit do Vrchlabí dostat i MČR v benchpressu FČST 2015.

Ještě jednou děkuji a budu se těšit na další setkání nejen na krkonošské půdě!"

Vrchlabí 2014 bylo 4. Soutěží v Powerlifting GP 2014. Následující a současně i poslední soutěží tohoto GP je MČR FČST v Mrtvém tahu, které proběhne 22.11.2014 v Podivíně.

Hurdálek Libor

  

  

   

                   

 

 

Federace

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male

FČST pořádá

MČSR v BP & Bicepsu

27. dubna 2024 - Vsetín

Pořadatel

Valach Power 

ME GPC 2024

15.-19.5.2024

Trutnov (ČR) 

(Trojboj, dřep, benč, biceps)

pořadatel

Powerlifting Trutnov

 

Naši sponzoři

 

  

 

 

 

 

Link na info

 

Bannery

Fotokarty členů

(Klikni na banner)

FČST je zapsána v OR u

Krajského soudu v Hradci

Králové, oddíl L, vložka 7922

 Tyto stránky jsou archivovány

Národní knihovnou ČR

 

 Partneři FČST

 

 

FČST je držitelem
licence GPC 2017

a licence GPA/IPO 2017


Návštěvnost

DnesDnes309
Za měsícZa měsíc7896
CelkemCelkem1086601
Vaše IP13.59.195.118
Přihlášení uživatelé 0
Návštěva 25
Teď on-line
-