1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Jirka Tkadlčík na Arnold Classic 2015

Jirka Tkadlčík se v první půlce března účastní na Arnold Classic soutěže strongmanů do 105 kg. Je to velký a úspěch a Jirka je v plném proudu příprav. A co k tomu říká Jirka?

"O možnosti závodit na Arnold Classic jsem se dozvěděl teprve nedávno, i tak jsem se ale rozhodl, že do přípravy dám všechno, veškeré finance i sílu, což se mi zatím daří.

Padají nové osobní rekordy ve všech strongman disciplínách. Powerlifting jsem odsunul na druhou kolej, ale to určitě neznamená, že jsem slabý. Věřím, že když opět vylezu na powerlifterské podium, mohl by padnout i osobní rekord RAW v trojboji, který mám v současné chvíli 825kg, ale nebudeme předbíhat. Jak říkám, veškerou sílu momentálně soustředím na Arnold Classic a jedu na 100%. 

Chci nasbírat co nejvíce zkušeností hlavně na mezinárodním poli a co především, a tím se netajím, chci tu soutěž vyhrát. Je mi jedno, kdo se proti mně postaví, protože si myslím, že mám na to ty kluky porazit. Mám na to být nejlepší a odnést si prvenství a podřizuji tomu úplně všechno - trénuji jak smyslů zbavený a věřím v úspěch. A pokud nebudu první, rozhodně nejsem ten typ, že bych do něčeho kopal a nadával. Budu prostě vědět, že jsem ze sebe vydal maximum a ukázal světu, kdo je Jiří Tkadlčík a jací kluci se rodí na Moravě.
 
V FČST bych rád závodil, protože je to pro mne jediná federace v silovém trojboji, která má nějakou hodnotu a smysl, ač si to nemusí myslet každý, názory jsou různé. Jinak, zda-li budu závodit na MČR v dubnu v Praze záleží na více okolnostech. Rád bych. Ale nemůžu to slíbit."
 
Co k tomu dodat. Jirku známe jako bojovníka, takže víme, že na závodech odevzdá maximum. Držíme palce a ať se daří, Jirko! 
PS. Myslím, Jirko, že Ti neúčast promineme. Vyšší bere.                                                          Úsměv Úsměv V pohodě
 
 
 
     

 

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male