1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Powerliftingczech-GPC

Plán soutěží pro rok 2017

Pro rok 2017 jsme pro Vás připravili opět řadu zajímavých soutěží. Příjemným překvapením pro Vás určitě bude zařazení tří zcela nových soutěží s novými pořadateli a ve zcela nových ale zajímavých lokalitách (Hradec Králové, Vsetín, Domažlice). Dále jsou zde standardní MČR, kde MČR v silovém trojboji a následné v benchpressu budou opět společná se SR a to s asociacemi SAST a  AWPC (slovenská WUAP). Samozřejmě nesmí chybět ME a MS GPC a jeden světový pohár GPC v Maďarsku. Zde je stručný přehled:

 

1. MČSR v Trojboji: 7.-9. dubna - Příbram - Pořadatelem budou již osvědčení pořadatelé Xxtreme Praha a Suda Team

2. MČSR v Benchpressu: 29.-30. dubna - Trnava (SK) - Pořadatelem bude Ruda Siska a AWPC Slovakia

3. Pohárová soutěž v benchpressu a mrtvém tahu Vsetín: 2. polovina května - Vsetín -Pořadatelem bude Adam Švehla se svým Walach power. Nová zajímavá lokalita se zajímavým pořadatelem. Místo pořádání je lehce dostupné i ze Slovenska.

4. ME GPC 2017: 25. - 30. června - Proběhne v Biala Podlaska (PL) a bude se soutěžit v trojboji, benchpressu, mrtvém tahu a dřepu.

5. Volyňská mrtvola: začátek srpna - Volyně - Již klasická a zaběhnutá pohárová soutěž v mrtvém tahu pod taktovkou Xxtreme Praha.

6.  Extrifit Cup Hradec Králové: druhá polovina srpna - Hradec králové - Další nová pohárová soutěž v benchpressu a mrtvém tahu. Pořadatelem bude Vlasta Kužel a spolupořadatelem bude společnost Extrifit. Takže další zajímavý bombónek pro Váš plán.

7. MS GPC 2017: 16. - 23. září -  Proběhne v Trutnově a bude se soutěžit v trojboji, benchpressu, mrtvém tahu a dřepu. Mistrovství proběhne na domácí půdě, takže se pořádně připravte, ať jste u toho.

8. World Cup:  říjen - Světový pohár proběhne v maďarském městě Szerencs (Maďarsko) pod vedením GPC of Hungaria.

9. MČR v mrtvém tahu: polovina listopadu - Varnsdorf - MČR bude tentokrát pořádat osvědčený tým OST Varnsdorf

10. Pohárová soutěž v benchpressu a mrtvém tahu Domažlice: konec listopadu, první půlka prosince - Domažlice - třetí nováček v pořádání soutěží pod hlavičkou FČST a tentokrát zkušený Tomáš Kaas se svým týmem SK Ironbulls Domažlice. Akce jako stvořená na míru pro Váš předvánoční relax a rozjímání.

Samozřejmě celý rok poběží další ročním PWL GP FČST 2017, který bude zahrnovat všechny uvedené soutěže kromě World Cup v Maďarsku.

Aktuální kalendář soutěží naleznete zde (klikni). Soutěže FČST 2017.

Všem pořadatelů soutěží pod hlavičkou FČST bude poskytnuta ze strany federace technická, finanční i organizační pomoc, jak byla projednána na VH FČST 2016. Samozřejmostí je poskytnutí Know How a propagace na webu a FB FČST, takže se všemi informacemi k soutěžím budete postupně informování v čase jejich vzniku.

Těšíme se na setkání s Vámi všemi na soutěžích v roce 2017 a všem pořadatelům soutěží držíme palce a těšíme se na spolupráci.

Za FČST

Hurdálek Libor

Federace

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male

FČST pořádá

MČSR v BP & Bicepsu

27. dubna 2024 - Vsetín

Pořadatel

Valach Power 

ME GPC 2024

15.-19.5.2024

Trutnov (ČR) 

(Trojboj, dřep, benč, biceps)

pořadatel

Powerlifting Trutnov

 

Naši sponzoři

 

  

 

 

 

 

Link na info

 

Bannery

Fotokarty členů

(Klikni na banner)

FČST je zapsána v OR u

Krajského soudu v Hradci

Králové, oddíl L, vložka 7922

 Tyto stránky jsou archivovány

Národní knihovnou ČR

 

 Partneři FČST

 

 

FČST je držitelem
licence GPC 2017

a licence GPA/IPO 2017


Návštěvnost

DnesDnes527
Za měsícZa měsíc13710
CelkemCelkem1077267
Vaše IP54.152.216.170
Přihlášení uživatelé 0
Návštěva 28
Teď on-line
-