1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Extrifit Cup - Poděkování

Dne 19. 8. 2017 proběhl v Hradci Králové první ročník Extrifit Cup. Na soutěži bylo zapsáno celkem 188 startů, z toho 110 na benchpress a 78 na mrtvý tah. Potěšující byl i zájem tzv. amaterů, kde bylo 55 startů (32 na benchpress a 23 na mrtvý tah). Soutěž probíhala v krásné sportovní hale se zajištěným zázemím včetně mnoha hodnotných cen pro vítěze.
Řada závodníků si zde splnila dodatečnou nominaci na MS GPC v Trutnově. A díky účasti 3 akreditovaných rozhodčích si mohli prověřit své výkony v souladu s pravidly. Hlavní pořadatel Vlasta Kužel se svým týmem odvedli pořádný kus práce a ani se nechce věřit, že to bylo jejich první pořadatelství soutěže. Vlasta a celý jeho tým si zaslouží obrovské poděkování a uznání za výbornou soutěž.

Poděkování náleží i všem závodníkům a jejich a doprovodu, kteří na soutěž dorazlii z celé republiky a podávali skvělé výkony. Byla to parádní sobota ve výborném kolektivu se skvělými sportovními výkony. Věřím, že bude následovat další ročník. Dost diváků říkalo, že přístí rok přijedou jako závodníci. Takže ještě jednou všem obrovké díky. Bylo mi ctí se s vámi všemi sejít u činky. Pro zobrazení výsledků klikni v pravém sloupci na banner "Výsledky soutěží".

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male