1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MČR v BP Vsetín 2019: Propozice, přihláška

Přinášíme odkazy na propozice, Online přihlášku a startovní listinu k mezinárodnímu otevřenému mistrovství ČR v benchpressu FČST 2019, které proběhne 7. dubna 2019 ve Vsetíně ve Vsetínské sportovní hale (Na Lapači 374, Vsetín). Mistrovství je otevřené a mohou se jej zúčastnit i nečlenové FČST. Takže nenechte si ujít start na soutěži ve Vsetíně.   Propozice a další informace byly umístěny i na Google FČST. Pro vstup na informace na Google klikněte v pravém sloupci stránky na logo "Soutěže-info" a následně na složku "MČR v BP Vsetín 2019". Pro zobrazení klikni zde: MČR v BP Vsetín 2019 

Uzávěrka přihlášek a plateb startovného je 15. 3. 2019. Po tomto termínu bude možné se do soutěže přihlásit po dohodě s pořadatelem a s penálem 150 Kč.

Pozor, Open kategorii označte v přihlášce pouze tehdy, pokud jste věkem v kategorii Teens, Juniors nebo Masters a chcete mimo této kategorie soutěžit ještě v Open kategorii. Pak se Vám toto počítá jako další start. Pokud věkem patříte do Open kategorie, jste do této automaticky zařazeni. 

A zde jsou důležité odkazy:

Propozice: https://drive.google.com/drive/folders/1VyORUdHwtGxpOtUaU8z1kWD3m57CFs4j

On line Přihláška: https://powerlifter-vsetin.itmedia.cz/

Startovní listina: https://powerlifter-vsetin.itmedia.cz/index.php?page=listina

Základní menu:  https://powerlifter-vsetin.itmedia.cz/ Zobrazí se vám on line přihláška a nahorní liště v nabídce bude i odkaz na další informace (např. Startovní listina). Stačí jen kliknout kurzorem na název a vstoupíte na uvedenou informaci. 

Odkazy budou k dispozici i na horní liště v Aktualitách. Takže je budete mít neustále k dispozici.

Těšíme se na setkání s Vámi na MČR ve Vsetíně.

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male