1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Powerliftingczech-GPC

Informace k soutěžím

Začínají se nám blížit první soutěže letošního roku. Abyste měli přehled a přístup k informacím, byla založena složka "Soutěže - Info", kde naleznete informace k soutěžím, které jsou k dispozici. Pro vstup stačí kliknout na banner "Soutěže - Info" v pravém sloupci webové stránky pod nadpisem "Link na Info" (propojení na informace). Stačí pak jen kliknout na složku s názvem soutěže, která Vás zajímá. Součástí složky je i kalendář akcí FČST, který se takto můžete stáhnout.. Trochu jsme opravili i grafiku, aby to nebylo tak strakaté.

Mistrovství Evropy WPF 2018

 Přátelé, obdrželi jsme nabídku na spolupráci od další federace. Na základě této nabídky bylo do našeho kalendáře doplněno ME WPF, které proběhne 6.-8. dubna 2018 v Siedlci (Polsko). ME je v trojboji, benchpressu a mrtvém tahu. Informce naleznete zde (klikni): ME WPF.       

Číst dál: Mistrovství Evropy WPF 2018

Doplnění kalendáře 2018: World Cup WRPF

 Přátelé, do našeho kalendáře byla doplněna další zajímavá soutěž a to Světový pohár WRPF obohacený tentokrát o mrtvý tah. Soutěž proběhne 3 . - 4.11.2018 ve městě Zlotoryja (Polsko), stejně jako loňský pohár v benchpressu. Máme se opět na co těšit. Po poháru pak bude v listopadu ještě následovat naše MČR v Benchpressu a mrtvém tahu. pro naše MČR zajišťujeme delegáta GPC, abychom zde mohli uznávat evropské a světové rekordy.

Číst dál: Doplnění kalendáře 2018: World Cup WRPF

ME GPC 2018 Nancy - Informace

 Na Google GPC byly uloženy informace k ME GPC 2018 v Nancy. Na informace na Google se dostanete kliknutín na logo "European Championships", umistěné v pravém sloupci Banner na webu GPC (www.worldgpc.com). Níže je zobrazen základní harmonogram uvedeného ME. Pokyny pro nominaci budou včas zvěřejněny.

Pro zobrazení informací klikni: ME GPC 2018 Informace

Číst dál: ME GPC 2018 Nancy - Informace

Visegrad world cup - Informace

Na Google GPC byly vloženy detailní informace k Visegrad World Cup GPC 2018. Na soubor se dostanete přes GPC (www.worldgpc.com ) a pak klikněte na logo "Other competitions" v pravém sloupci stránky. 

Soutěž je otevřená pro všechny členy GPC. Přihláška za FČST bude zaslána najednou i se startovným. Postup bude včas zveřejněn. Vísegrad je chápán jako soutěž pro všechny liftery a to i začínající. Nováčci tak mají možnost vyzkoušet si atmosféru mezinárodních soutěží a získat cenné zkušenosti. Příští ročník Visegradu 2019 pak proběhne v ČR.

Číst dál: Visegrad world cup - Informace

Federace

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male

FČST pořádá

MČSR v BP & Bicepsu

27. dubna 2024 - Vsetín

Pořadatel

Valach Power 

ME GPC 2024

15.-19.5.2024

Trutnov (ČR) 

(Trojboj, dřep, benč, biceps)

pořadatel

Powerlifting Trutnov

 

Naši sponzoři

 

  

 

 

 

 

Link na info

 

Bannery

Fotokarty členů

(Klikni na banner)

FČST je zapsána v OR u

Krajského soudu v Hradci

Králové, oddíl L, vložka 7922

 Tyto stránky jsou archivovány

Národní knihovnou ČR

 

 Partneři FČST

 

 

FČST je držitelem
licence GPC 2017

a licence GPA/IPO 2017


Návštěvnost

DnesDnes165
Za měsícZa měsíc7153
CelkemCelkem1085858
Vaše IP3.137.161.222
Přihlášení uživatelé 0
Návštěva 13
Teď on-line
-