1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MČR v TR a DŘ Domažlice: 187 startů

Přátelé, dnes 19.5.2018 jsme seřadili startovní listinu pro nadcházející mistrovství ČR v ST a DŘ v Domažlicích. Na soupisce je celkem 187 startů(přehled je níže). Jak jsme již uvedli, závodníci z Německa a Rakouska budou doplněni dodatečně. Takže nějaké starty ještě přibudou.
Nyní vytvoříme harmonogram startů a nejpozději v pondělí dopoledne (21.05.2018) uveřejníme časový harmonogram, abyste věděli, kdy budete soutěžit.
Zatím děkujeme všem zájemců o start na našem MČR. Velice si vašeho zájmu vážíme.

Číst dál: MČR v TR a DŘ Domažlice: 187 startů

MČR v TR a DŘ Domažlice: Připomenutí

 Již zítra (pátek 18.5.2018) je poslední možnost přihlásit se na MČR FČST v trojboji a dřepu v Domažlicích. Po tomto termínu to již bude po dohodě s pořadatelem a s penalizací. K dnešními dni je přihlášeno 136 závodníků. A můžete se těšit na hodně zvučných jmen nejen z powerliftingu ale i ze strongmanů, kulturitiky, MMA atd. Němečtí a rakouští závodníci budou dle dohody s pořadatele dopsáni na soupisku dodatečně.Takže počet závodníků ještě poroste. Link na On-line přihlášku a startovní listinu je nahoře v aktualitách.Takže se pořádně připravte a uvidíme se v Domažlicích, přátelé.

Číst dál: MČR v TR a DŘ Domažlice: Připomenutí

MČR v BP a DL Trutnov: 10. - 11.11.2018

Mezinárodní mistrovství ČR v benchpresu a mrtvém tahu proběhne 10. - 11. listopadu 2018 v Trutnově a to v prostorách zasedacích místností MěÚ Trutnov na adrese Slovanské nám. 165, Trutnov. Jedná se o stejné prostory, ve kterých probíhalo ME GPC 2014 a MČR v benchpressu 2009 a 2013. V sobotu 10.11. proběhne benchpress a v neděli 11.11. mrtvý tah. Každá disciplína se hodnotí samostatně a soutěžit se bude podle pravidel GPC. MČR je otevřené i pro nečleny FČST.

Číst dál: MČR v BP a DL Trutnov: 10. - 11.11.2018

ME GPC 2018 Nancy - Uzávěrka je 27.4.2018

Připomínáme, že se blíží uzávěrka nominace závodníků pro ME GPC v Nancy. Termím uzávěrky nominace je 27.4.2018. k tomuto datumu musí být záslány návrhy nominací klubů FČST na adresu L. Hurdálka a převedeno startovné na účet FČST. Následně budou nominace a startovné zaslány pořadateli ME GPC. Informace jsou zde (klikni): ME GPC 2018 Nancy - Nominační pokyny.

Další soutěž do kalendáře

Do kalendáře byla doplněna další soutěž. Jedná se o Mezinárodní turnaj WRPF, který proběhne 9. - 10. června ve městě Miskolc (Maďarsko). Soutěžit se bude v benchpressu a mrtvém tahu. Ředitelem soutěže je László Mészáros. Informace naleznete zde (klikni): 2018. június 9-10. - WRPF Tournament [WRPF]  Naleznete zde informace, on line přihlášku a startovní listinu.

Číst dál: Další soutěž do kalendáře

ME GPC 2018 Nancy - Nominační pokyny

Vážení přátelé, blíží se nám ME GPC 2018 v Nancy. Zde jsou pokyny pro přihlášení - nominaci na uvedené mistrovství:

Termín soutěže: 27.5 - 2.6. 2018

Informace a harmonogram: jsou uloženy na datovém úložišti disku Google - odkaz níže

 

Postup nominace

Číst dál: ME GPC 2018 Nancy - Nominační pokyny

Visegrad World Cup 2018 - Blíží se uzávěrka

 27.3. 2018 je uzávěrka přihlášek z ČR na Visegrad World Cup 2018 v Gyoru (Maďarsko). K tomuto termínu musí být zaslána nominace a peníze na účet FČST. Následně bude vše zasláno najednou pořadateli. Podle informací je očekávaná účast z ČR kolem 50 startujících. Seznam k dnešnímu datu naleznete na google FČST. Pro vstup klikněte na logo vpravo "Soutěže - Info" a pak na složku "Visegrad World Cup 2018". Prosíme o kontrolu a případné změny pište na L. Hurdálka. Postup přihlášení a informace k soutěži nalezněte zde (klikni): Visegrad World Cup - přihlášení. Těšíme se na setkání v Gyoru a počítejte s tím, že si v sobotu po soutěži (před vyhlášením) uděláme společné foto reprezentace ČR.

MČR v TR a DŘ Domažlice - Rozhovor s pořadatelem

V průběhu příprav MČR v trojboji a dřepu 2018 v Domažlicích jsme oslovili hlavního pořadatele Tomáše Kaase a položili mu pár otázek. Celý rozhovor najdete na FČST Google.Stačí kliknou v pravém slopci webu na logo "Soutěže - info" a pak na složku "MČR v TR a DŘ Domažlice". Tomášovi děkujeme za čas a přejeme, jemu i celému kolektivu, hodně zdaru a pevných nervů při organizaci našeho MČR.

Číst dál: MČR v TR a DŘ Domažlice - Rozhovor s pořadatelem

Mezinárodní MSR WRPF

Ve dnech 25. - 27. května 2018 proběhne v Lučenci (SR) Mezinárodní mistrovství Slovenské republiky WRPF, GPA v silovém trojboji, dřepu, tlaku a mrtvém tahu. Soutěž je zařazena do našeho kalendáře. Zde jsou odkazy na informace:

MS GPC 2018 Eger - Informace

 Na FČST Google byly vloženy informace k Mistrovství světa GPC, které proběhne 16. - 23. 9. 2018 ve městě Eger (Maďarsko). Na informace vstoupíte kliknutím na logo "Soutěže-info" v pravém sloupci této stránky pod zláložkou "LINK NA INFO". A následně svolte záložku MS GPC 2018 Eger". Postup a možnost přihlášení budou včas zveřejněny.

Číst dál: MS GPC 2018 Eger - Informace

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male