1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MČSR v BP 2016 - Výsledky

Zde je odkaz na výsledky MČSR v benchpressu, konaného dne 30.4.2016 v Semilech. Pro zobrazení klikni: MČSR v BP 2016 výslekdy. Odkaz byl umístěn i do dokumentů k soutěžím v záložce "Soutěže", takže se kdykoliv můžete na výsledky propojit.

MČSR v BP 2016 - Fotoreport

30. dubna 2016 proběhlo v Semilech společné mistrovství ČR a SR v benchpressu. Mistrovství se zúčastnili soutěžící z ČR, SR, Polska a Ukrajiny. Děkujeme všem pořadatelům a organizátorům za perfektně připravenou soutěž. Díky si rovněž zaslouží závodníci, kteří dorazili bez ohledu na čas a vzdálenost. Gratulujeme všem k výborným výsledkům. A nyní se podívejme na soutěž přes fotoreport.

Číst dál: MČSR v BP 2016 - Fotoreport

MČSR v BP 2016 - Přímý přenos

Již zítra v pátek 29.4.2016 vyráží řada závodníků na MČSR v benchpressu 2016 do Semil. Přejeme Vám všem šťastnou a pohodovou cestu a těšíme se na setkání s Vámi všemi na mistrovství. A pro ty, kteří zůstanou doma, máme odkaz na živý přenos, aby u toho mohli být s námi (klikni): MČSR v BP 2016 přenos. A nakonec ještě dopravní situace. Pokud někdo pojedete přes Trutnov, jeďte z Trutnova na Hostinné a pak Vrchlabí. Vyhněte se Mladým Bukům (směr na Svobodu). Tam se opravuje most a je tam objížďka. Takže, uvidíme se v Semilech, přátelé.

MČSR v BP 2016 - Skupiny a přenos

Na odkazu dále naleznete informace pro MČSR v benchpressu 2016 v Semilech (nástřel skupin, přihlášení závodníci, odkaz na živý přenos, výsledkový servis, atd.. ). Klikni: Infoservis MČSR v BP. Jen pro Vaši informaci, k dnešnímu dni je přihlášeno 153 závodníků.  Rozhodčí budou delegováni ze Slovenska, Polska a ČR. Vzhledem k přítomnosti mezinárodních rozhodčích GPC budou uznávány i mezinárodní rekordy. Takže, dolaďte formu, vypadá to na pěknou soutěž. 

MČSR v ST 2016 - Videa

Luděk Kalenský pro nás připravil videozáznamy všech skupin z našeho MČSR 2016 v Púchově. Videa jsou uložena na "Ulož to". (Super práce, Luďku, díky). Odkazy naleznete níže. Přikládáme i odkaz na fotoalbum našich přátel z SAST

Videa z MČSR 2016 v ST - Púchov

Číst dál: MČSR v ST 2016 - Videa

Dodatečné nominační závody na MS GPC 2016

Do FČST stále vstupují noví členové. Již se přihlásil další nový klub, takže dnes jich je 22 a počet členů dosáhl zatím 260. Informace přineseme do týdne (zpracováváme seznam). A právě s ohledem na nové členy vyhlašuje výbor FČST jako další dodatečné závody pro nominaci na MS GPC 2016.

Číst dál: Dodatečné nominační závody na MS GPC 2016

ME GPC 2016 - Podání nominace

Upozorňujeme zájemce, že termín podání nominace na ME GPC 2016 v Rovaniemi je již 25.4.2016. Postup nominace pro FČST je uveřejněn zde (klikni): Postup nominace na ME GPC 2016

Krkonošský pohár ve dřepu - Propozice

16. července 2016 se v Trutnově uskuteční Krkonošský pohár ve dřepu. Je to první pohárová soutěž ve dřepu v ČR. V následujících odkazech naleznete základní informace (klikni): Propozice Krkonošský pohár, On line přihláška, Startovní listina. Takže pokud máte chuť a hlavně odvahu, přijeďte do Trutnova vyzkoušet své dřepy. Jedná se o otevřenou pohárovou soutěž, které se mohou účastnit i nečlenové FČST. Účastníci MS GPC 2016 si pak mohou vyzkoušet svou formu.

MČSR v ST 2016 - Stručné ohlédnutí

Ve dnech 8. – 10. dubna 2016 proběhlo v Púchově společné mistrovství České a Slovenské republiky v silovém trojboji. Mistrovství se zúčastnilo celkem 152 závodníků ze tří federací: SAS, AWPC a FČST. A co říci k vlastní soutěži? Zkusme to třeba takto:

Prostředí.

MČSR probíhalo v pěkném prostředí sportovní haly. Vybavení a prostoru byl dostatek. Zázemí, včetně občerstvení, bylo výborně zajištěno.

Číst dál: MČSR v ST 2016 - Stručné ohlédnutí

MČSR v ST 2016 - Výsledky

Zde jsou uvedeny výsledky z MČSR v silovém trojboji 2016 v Púchově. Pro zobrazení klikni: MČSR Púchov- výsledky

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male