1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

B & D Cup Vrchlabí 2015 - Již za 14 dní

Již 29.8.2015 proběhne  ve Vrchlabí otevřená pohárová osutěž v bench pressu a mrtvém tahu. Soutěž je zařazena do seriálu PWL GP 2015 a máte tedy šanci, zde získat další  body. Poslední možnost pro přihlášení bez penalizace je dnes. Od pondělí již bude startovné o 100 Kč zvýšeno. Pro odkazy klikni zde: On line přihláška B & D Cup Vrchlabí , Startovní listina a další informace. Takže neváhejte a uvidíme se ve Vrchlabí.

PWL GP 2015 - Průběžný stav

Do kapitoly "Dokumenty - PWL GP 2015" byl umístěn průběžný stav po 3 závodech. Do konce GP 2015 ještě zbývají další 3 závody. Prozatím získalo body v kategorii RAW 35 závodníků a v kategorii EQUIP 23. Pro přístup k výsledkům klikni: PWL GP 2015 - výsledky. Zde si můžete výsledky zobrazit a případně i uložit. Na prvním listu excelu jsou výsledky kategorie RAW, na druhém EQUIP a na dalších listech jsou zobrazeny výsledky jednotlivých soutěží. Těšíme se na setkání na dalších závodech a prvním z nich je soutěž ve Vrchlabí 29.8.2015.

MS GPC 2015 - Odeslaná nominace

Na MS GPC 2015 v Las Vegas byla schválena nominace 20 závodníků FČST. Nominace byla dnes odeslána na pořadatele a za žlutě podbarvené závodníky byla i provedena úhrada startovného na účet pořadatele dle propozic. Jmenný seznam je uveden níže (prosím o kontrolu). Všem nominovaným přeji pohodové doladění formy a uvidíme se v Las Vegas, přátelé!

Číst dál: MS GPC 2015 - Odeslaná nominace

Příbramský pohár - Poděkování a fotoreport

V sobotu 18. 7. 2015 proběhl první ročník Příbramského poháru. Soutěž byla velice dobře organizovaná s řadou hodnotných cen pro závodníky. Všichni byli velice mile překvapeni úrovní soutěže, která odpovídala spíše nadnárodnímu závodu. Děkuji všem pořadatelům z klubu Powerlifting Takis Příbram v čele hlavním promotérem Honzou Sudou za výbornou soutěž. Cítili jsme se tam jako doma a byla to výborná sobota. Poděkování si zaslouží i sponzoři, kteří soutěž bohatě podpořili. Děkuji všem závodníkům a jejich doprovodu za výborné

Číst dál: Příbramský pohár - Poděkování a fotoreport

Příbramský pohár - Singlet nutný!

Pro všechny účastníky Příbramského poháru přinášíme informaci, že dle propopzic je pro obě disciplíny (benchpress i mrtvý tah) nutný singlet. Takže si jej nezapomeňte. Přejeme doladění formy, přibalte dobrou náladu a všem šťastnou cestu. Uvidíme se v Příbrami. Těšíme se na Vás.

BP & DL Cup Vrchlabí 2015

29.8.2015 proběhne ve Vrchlabí již 5. ročník pohárové soutěže Benchpress & Deadlift Cup Vrchlabí. Pohárová soutěž je zařazena do seriálu soutěží PWL GP 2015. Pro potřebné informace klikněte na níže přiložené odkazy. Těšíme se s Vámi všemi na setkání na této osvědčené a oblíbené soutěži.

Propozice Vrchlabí 2015, On line přihláška, Startovní listina, Vrchlabí 2015 na Powerlifter.cz, Fotoreportáž z loňského ročníku, Report z loňského ročníku, Videoreport z loňského ročníku.

Příbramský pohár - Videoupoutávka

Již za týden (18.7.2015) začíná v Příbrami první ročník pohárové soutěže v mrtvém tahu a bench pressu. Soutěž probíhá pod patronací Powetlifting Takis Příbram a hlavním pořadatelem je Jan Suda. Níže Vám zatím zatím přínášíme jako ochutnávku videoupoutávku z příbramské televize. Takže za týden ahoj v Příbrami. Klikni: Příbram videoupotávka.

Plán soutěží GPC 2015 - 2017

Na AGM GPC v Eastbourne byly odsouhlaseny pořadatelé ME pro následující roky. Pro Vaši informaci Vám přinášíme přehled mezinárodních soutěží GPC do roku 2017:

Rok 2015:  

MS GPC 2015 - Postup nominace

Termín soutěže: 12. – 19. září 2015, místo: Las  Vegas USA

Informace a harmonogram: jsou uloženy na webu FČST - Soutěže - dokumenty k soutěžím FČST - MS GPC 2015 (možno i přes aktuality - Dokumenty k soutěžím FČST 2015). Stačí kliknout na červené texty vpravo a zobrazí se vám příslušný dokument.

Postup nominace

Návrhy na nominace vytváří vedoucí klubů (nominace je možná pouze přes vedoucího klubu)

Číst dál: MS GPC 2015 - Postup nominace

Karpatský pohár 2015 - Propozice

Ve dnech 23. - 25. 10. 2015 proběhne v Trutnově mezinárodní soutěž Karpatský pohár. Níže naleznete odkaz na úložiště souborů, kde naleznete propozice, časový harmonogram a týmovou přihlášku. Soubory si zde můžete vytisknou a případně stáhnout. Pozor. Propozice a týmová přihláška je vždy 2x jednou v češtině a jednou v angličtině. Přihlásit se můžete samostatně, přes Vám již známou online přihlášku, nebo jako celý klub, kdy vaši nominaci zašle vedoucí klubu v týmové přihlášce. (Záleží na Vás, co vám více vyhovuje). Klikni zde: Informace pro KP 2015, On line přihláška na KP 2015

Číst dál: Karpatský pohár 2015 - Propozice

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male