1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

ME GPC 2015 - Výsledky reprezentace ČR

V sobotu 12.6.2015 skončilo v Eastbourne ME GPC v silovém trojboji, benchpressu a mrtvém tahu. Česká výprava byla na tomto mistrovství velice úspěšná a vybojovala řadu cenných umístění:

1) Absolutní pořadí národů

Ze 6 disciplín naše výprava stála celkem 4 x na stupních vítězů

ME GPC 2015 - Úspěchy pokračují

Na ME GPC 2015 v Eastbourne pokračuje úspěšná jízda reprezentace ČR. V posledních dvou dnech jsme opět získali umístění v absolutkách a národech. Je to fantastické. Ze 6 disciplín má reprezentace ČR pozici na stupních vítězů ve 4. Dámy a pánové, co dodat. "Klobouk dolů," jste borci!! Je mi ctí, být s Vámi v jedné federaci.

Číst dál: ME GPC 2015 - Úspěchy pokračují

ME GPC 2015 - Úspěch ČR

Ve čtvrtek 11.6.2015 skončily na ME GPC v Eastbourne soutěže v trojboji. Reprezentanti FČST se rozhodně neztratili a vybojovali cenná umístění. Velkým úspěchem je 3. místo ČR v soutěži národů v PWL RAW (1. GB a 2. Finsko). V absolutních pořadích zabodoval Lukáš Vašíček, který vybojoval v PWL RAW Teens 2. místo. Celkem získala výprava FČST zatím 8 zlatých, 4 stříbrné a 1 bronzovou medaili. 

Číst dál: ME GPC 2015 - Úspěch ČR

Dodatečná nominace na MS - Příbramský pohár

Na základě předložených dotazů rozhodl Výbor FČST, že Příbramský pohár bude vyhlášen jako závod pro splnění dodatečné nominace na MS GPC 2015 v Las Vegas. Takže, kdo ze členů FČST se nemohl účastnit, z jakýchkoliv důvodů MČR, může si nominaci splnit na Příbramském poháru, který se koná 18.7.2015 v Příbrami, jak napovídá název.

Číst dál: Dodatečná nominace na MS - Příbramský pohár

MČR v BP 2015 - Report

Report z MČR v benchpressu naleznete byl umístěn na Ronnie. Klikni: Report MČR Vrchlabí.

Pro výsledky klikni zde: MČR Vrchlabí výsledky

A pro foto klikni zde: Oficiální fotogalerie,  Foto Vrchlabí.

Karpatský pohár 2015

23. - 25. 10. 2015 proběhne v Trutnově soutěž GPC - Karpatský pohár. Jde o mezinárodní soutěž pod hlavičkou GPC, na které budou uznávány evropské a světové rekordy. Soutěž je postavena tak, aby umožnila závodníkům, kteří nejedou na MS pořádané v dalekých lokalitách, zasoutěžit si na mezinárodních soutěžích a naplnit tak podzimní část sezóny. Karpatský pohár je obdobou evropských a světových pohárů. Název Evropský (Světový) pohár se nám však zdál zprofanovaný a tak jsme zvolili prezentovaný a to i s ohledem na skutečnost, že hlavními aktéry, kde se budou poháry opakovaně konat, jsou Slovenská Republika (2014), Česká republika (2015), Polsko (2016). Očekáváme samozřejmě i účast dalších zemí. Základní přínosy Karpatského poháru jsou:

Číst dál: Karpatský pohár 2015

ME GPC 2015 - Startovní listiny

Aktuální startovní listiny pro ME GPC 2015 v Eastbourne byly vloženy na web GPC do kapitoly "Downloads" a oddílu "Entry lists for Championships" Klikni: Startovní listiny ME GPC 2015.      

ME GPC 2015 - Odeslaná nominace

Dnes byla pořadateli odeslána schválená nominace na ME GPC 2015 v Eastbourne. Na soupisce je celkem 37 reprezentantů z ČR. Poplatky za ty, kteří o to požádali, byly rovněž odeslány. Pokud se někdo ještě chce přihlásit, je možnost. Po 1.5. je to však s poplatkem + 30 EUR. Děkujeme všem reprezentantům za chuť startovat na ME a přejeme pohodovou přípravu. (PS určitě budeme ve spojení)

Číst dál: ME GPC 2015 - Odeslaná nominace

ME GPC 2015 - Schválená nominace

Níže předkládáme schválenou nominaci za ČR na ME GPC 2015 v Eastbourne. Celkem je nominováno 35 závodníků z ČR. Což je velká účast. Děkuji všem za ochotu reprezentovat ČR na ME. Prosím o kontrolu dat ve startovní listině. Startovné bylo dnes odesláno jednotně, pro ty, kteří si požádali. Zatím přejeme pohodovou přípravu.

Číst dál: ME GPC 2015 - Schválená nominace

MČR v BP 2015 - Poděkování

25.4.2015 proběhlo ve Vrchlabí MČR v bench pressu. Děkuji všem pořadatelům a hlavně pořádajícímu klubu Powerlifting Vrchlabí za perfektně připravenou soutěž. Vše probíhalo hladce a v pohodě. Padaly skvělé výkony a byla vytvořena řada nových rekordů. Parta závodníků a doprovodu byla výborná a i díky tomu to byla dobře strávená sobota s fantastickými lidmi. Díky Vám všem: organizátorům, závodníkům, sponzorům, doprovodu i divákům za účast. Bylo mi potěšením a ctí se s Vámi opět setkat. A místo dalšího povídání pár fotopostřehů:

Číst dál: MČR v BP 2015 - Poděkování

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male