1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MS GPC 2012 - Informace 2

Veškéré informace k MS GPC 2012 naleznete na stránkách Slovenské asociace silového trojboje, čtěte:  SAST 

Naleznete zde i průběžně atualizovanou nominační listinu, čtěte: Nominace

Světové a evropské rekordy GPC naleznete na stránkách GPC, čtěte: Rekordy GPC  (srolujte do poslední třetiny stránky).

MS GPC 2012 - Informace 1

 Ke dni 19.7.2012 je ve schválené nominaci na MS GPC 33 reprezentantů ČR (FČST). Od pořádání Aminostar MČR FČST v Trutnově bylo uděleno členství 11 novým závodníkům, kteří se představí na MS. Z nich se 1 účastnil Aminostar MČR a má nominační závody absolvované a 10 se účastní dodatečných nominačních závodů ve Volyni nebo Vrchlabí.

Číst dál: MS GPC 2012 - Informace 1

Aminostar B & D Cup ve Vrchlabí

Druhou soutěží, kde si můžete splnit nominaci na MS v Bardějově je soutěž ve Vrchlabí. Soutěž je pořádána bez příslušnosti k asociaci. Zde je pozvánka pořadatele: "Powerlifting Vrchlabí, jakožto pobočka trutnovského oddílu silového trojboje, pořádá v sobotu 25. srpna v KD Střelnice ve Vrchlabí již třetí ročník otevřené pohárové soutěže v mrtvém tahu a RAW bench-pressu.

Číst dál: Aminostar B & D Cup ve Vrchlabí

MS IPL

Další pozvánka pro FČST přišla z USA a to od IPL (International Powerlifting League) na World Championship for Powerlifting, Benchpress, and Deadlift.  MS proběhne 9.-12.  Listopadu 2012 v Golden Nugget Casino v Las Vegas, Nevada USA. Soutěž byla zařazena do kalendáře soutěží. Zájemci o nominaci zašlou přihlášky na adresu L Hurdálka do 25.9.2012

Číst dál: MS IPL

MS GPF

 FČST obdrželo pozvánku na Open GPF World Championships Powerlifting and Bench Press 2012. MS se uskuteční 19. – 22. října 2012 v Kyjevě na Ukrajině. MS bylo zařazeno do kalendáře soutěží. Zájemci o nominaci zašlou přihlášky na adresu L.Hurdálka do 14. 9.2012.

Číst dál: MS GPF

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male