1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

ME GPC 2014 bude v ČR!!!

Pořádáním ME GPC 2014 byla pověřena FČST. Šampionát tak bude probíhat v ČR. Pořádání odhlasovalo ve slovinském Bledu na svém čtvrtečním jednáni AGM GPC. Jde o další významný úspěch  FČST, který odráží práci celého kolektivu a všech fandů.

Číst dál: ME GPC 2014 bude v ČR!!!

ME GPC 2012 začíná

Již tento víkend se ve slovinském Bledu rozběhne ME GPC 2012. Na toto mistrovství zamíří i početná výprava z FČST. Přejeme všem našim reprezentantům šťastnou cestu, hodně energie, kopu síly a hromadu úspěchů. Prostě: "Držíme palce!!!!"

Dodatečné nominační závody na MS GPC 2012

Pro závodníky, kteří nemohli nastoupit na Aminostar MČR v Trutnově a chtějí se nominovat na MS GPC - září 2012 (Bardějov - Slovensko), určil Výbor FČST následující dodatečné nominační závody:

Číst dál: Dodatečné nominační závody na MS GPC 2012

Czech Army Strongman 2012 - blesková zpráva

V Břeclavi dnes proběhla soutěž Strongman Army. Vítězem v mrtvém tahu se stal Radovan Kaděra s výborným výkonem 350 kg (osobní váha 121 kg). Gratulujeme. Report se připravuje.

Lounská mrtvola - základní informace

Dne 21.7.2012 se v Lounech uskuteční 1. ročník pohárové soutěže v mrtvém tahu. Pořadateli jsou Katka Krebsová a Václav Mareš. Záštitu nad akcí převzal starosta města Louny. Přinášíme plakát se základními informacemi.

Číst dál: Lounská mrtvola - základní informace

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male