1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MS GPC 2021 - Pabianice

  Termín: 18. - 24. října 2021

Místo: Pabianice, Poland (Halal MOSiR Wlókniarz, Pabianice 95200, ul. Grota Roweckiego 3) :

Ředitel soutěžel: Franciszek Szabluk & Hovhannes Yazichyan in conjuction with the GPC Board.

Informace naleznete zde (klikni): MS GPC 2021

Vzhledem k omezeným soutěžím v roce 2020 a 2021 bude nominace na MS GPC 2021 "volná". To znamená, že není nutná nominace na vyhlášených soutěžích. Nominaci navrhuje vedoucí klubu, který tak nominací zároveň potvrzuje, že nominovaný závodník svými výkony splňuje předpoklady pro splnění nominačních limitů, určených pravidly FČST. Přihlášení a platba budou opět probíhat najednou za FČST. Pokyny budou včas zveřejněny.

Takže se můžeme začít připravovat, přátelé. A výkony na BP si můžete zkusit na MČR v Trutnově začátkem září.

Číst dál: MS GPC 2021 - Pabianice

ME GPC 2021 bylo odloženo!

 Vedení GPC ve spolupráci s Andrew Cairney, promotérem akce, rozhodlo o odložení Mistrovství Evropy GPC 201, které mělo proběhnout ve skotském Glasgow v termínu 31.5. – 5.6. 2021.

Toto rozhodnutí bylo přijato kvůli celosvětové pandemii Covid 19. Situace v mnoha zemích se v poslední době zhoršuje. Byly zavedeny výjimečné stavy a přísná cestovní opatření, uzavřeny posilovny a očkování vakcíny si vyžádá určitý čas.

Doufáme, že mistrovství bude moci proběhnout později v tomto roce, stejně jako tomu bylo v případě ME 2020.

Vedení GPC.

Přátelé, nedá se nic dělat. Rozhodnutí je rozumné. Hlavu vzhůru, bude líp! 

 

ME GPC 2020: Poděkování

 Vážení přátelé, lifteři, ME GPC v Trnavě je již za námi. Všichni teď budeme relaxovat a v klidu vychutnávat radost z výkonů, litovat neúspěšných pokusů a vstřebávat spoustu nových zážitků. V každém případě však můžeme být všichni hrdí na výsledek a celkový dojem, který na šampionátu zanechala naše výprava. Získali jsme spoustu výborných umístění v jednotlivcích i národech a všichni na tom mají svůj obrovský podíl. Výprava ČR bojovala a vystupovala jako jeden tým a "silný hráč". Vím, že pro mnohé z vás nebylo jednoduché reagovat na změny termínu, překonat překážky vyplývající z neustálých změn a hrozeb kolem nepříznivé situace. Ale všichni jsme doufali a věřili, že nakonec budeme na ME bojovat. Pro mnohé z vás byla účast i za cenu ústupků a někdy i obětí. O to vše jsou vaše výsledky cennější a hodnotnější, že jste zabojovali a dotáhli vše ke zdárnému konci. A protože to nestíhám realizovat každému z vás individuálně, dovolte mi alespoň touto cestou pogratulovat vám k předvedeným výkonům a dosaženým umístěním.

Číst dál: ME GPC 2020: Poděkování

ME GPC 2020: Šťastnou cestu

 Již 1. září začíná ME GPC v Trnavě. Přejeme všem šťastnou a pohodovou cestu. Je nám líto, že ne všichni se mohou soutěže účastnit, ale jsme rádi, že GPC žije a závodí. A pro ty kteří přijet nemohou, zde je odkaz na přímý přenos (klikni): ME GPC Live

Držte našim reprezentantům palce. Všem závodníkům pak přejeme hodně štěstí a samé platné pokusy. A pokud bude něco potřeba, Libor Hurdálek bude na místě po dobu celého mistrovství. Uvidíme se v Trnavě, přátelé!!

Číst dál: ME GPC 2020: Šťastnou cestu

MČR v BP Holešov 2020: Opatření COVID-19

V návaznosti na Mimořádná opatření MZ ČR souvisejících s COVID-19 byla pro MČR V BP v Holešově nastavena následující opatření:

  1. V rozcvičovně, u vážení, v hledišti a přilehlých prostorách budou umístěny dezinfekce pro ošetření rukou.
  2. Nakladači budou v průběhu soutěže pravidelně dezinfikovat osu a lavici na soutěžním pódiu a v rozcvičovně.
  3. Prosíme návštěvníky a diváky, aby v hledišti dodržovali rozestupy alespoň 2 m (vyjma rodin).
  4.  Pro MČR byly vytvořeny menší skupiny a to na spodní hranici možného počtu závodníků s cílem minimalizovat počet závodníků a doprovodu v rozcvičovně.

    Číst dál: MČR v BP Holešov 2020: Opatření COVID-19

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male