1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Volyně RAW 2012

Soutěž v mrtvém tahu ve výborném prostředí s výborným organizátorem. Soutěž pořádana bez příslušnosti k asociaci. Pro zájemce o účast na MS GPC 2012 v Bardějově bez  nominačních závodů jedna ze dvou možností splnit si nominační soutěž. (Druhou možností je Aminostar B & D Cup ve Vrchlabí). Čtěte: Propozice Volyně RAW

Číst dál: Volyně RAW 2012

MS GPC 2012 - Ubytování

Od pořadatele MS GPC v Bardějově přišla na FČST následující zpráva:

„Chtěl bych upozornit národní reprezentanty a závodníky, že objednávky pro rezervace ubytování během MS GPC v oficiálních hotelech (Hotel Bardejov, Hotel Artin, Šariš hotel, Hotel Bellevue a River Penzion) by měly být zaslány na adresu pořadatele, který předem tyto hotely „zablokoval".

Rezervační formuláře jsou k dispozici na webových stránkách MS jako v kapitole - Hotely"

Číst dál: MS GPC 2012 - Ubytování

Příprava s legendou liftu

Powerlifting Trutnov zahájil přípravu na MS GPC v Bardějově. Tréninky probíhají pod dohledem legendy liftu pana Otakara Machytky. Pan Otakar Machytka je dlouholetý závodník powerliftingu, který má na svém kontě dlouhou řadu úspěšných sportovních let. Tentokrát se pan Machytka uvolil pomoci s přípravou i členům trutnovského oddílu.

Číst dál: Příprava s legendou liftu

MS GPC 2012 - Schválená nominace

Nominace na MS GPC 2012 v Bardějově bude postupně schvalována a doplňována tak, jak budou přicházet návrhy od vedoucích klubů. Ještě připomínáme, že nominaci může organizátorům podat pouze osoba pověřená FČST. Pokud bude nominace podána mimo rozhodnutí FČST, bude neplatná a soutěžící se nemůže MS účastnit (viz. pravidla GPC).

 

Číst dál: MS GPC 2012 - Schválená nominace

MS GPC 2012 - Nominační pravidla

 

Vedoucí členských klubů FČST zašlou návrhy nominací svých členů do  15.7.2012 na adresu L. Hurdálka.

Nominační pravidla pro MS GPC 2012 v Bardějově:

 

 

Číst dál: MS GPC 2012 - Nominační pravidla

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male