1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MČSR v TR a DŘ 2020 se nekoná !!

Přátelé, je rozhodnuto. Je to smutné, ale opravdu nešlo jinak. MČSR v TR a DŘ 2020 se NEKONÁ!!! Dohodli jsme se společně se Slovak Powerlifiting, že vše se posouvá o rok a příští rok prostě začneme na Slovensku se společným MČSR.

Posledním bodem, který rozhodl, bylo dnešní uzavření všech posiloven. Přece si nevezmu na triko, abych Vás hnal do "nějaké" nominace po týdnu tréninku. To je holý nesmysl. Podobný názor měli i slovenští partneři.

Je to smutné, ale za této situace to nejlepší řešení, které se mohlo učinit.

Číst dál: MČSR v TR a DŘ 2020 se nekoná !!

MČR v BP Holešov 2020: Termín se posouvá

S ohledem na nařízení vlády ze dne 10.3.2020 se MČR v Benchpressu v Holešově  dne 29.3.2020 ruší. MČR proběhne v náhradním termínu a jsou 2 varianty:

1) Konec června-začátek července. Místo konání Holešov. Pro tento případ stačí rozjet přípravu akce koncem května a to už snad bude více jasno, jaká je situace s koronavirem.

2) Pokud nebude MČR v BP v termínu dle bodu 1, bude se konat na podzim. Možností je i společné MČR v BP a MT, jak už tomu bylo v roce 2018.

Číst dál: MČR v BP Holešov 2020: Termín se posouvá

MČR v BP Holešov 2020: Uzávěrka se blíží

Upozorňujeme zájemce o MČR v Benchpressu v Holešově, že uzávěrka přihlášek je již 24.2.2020. Přihlášení po tomto termínu je možné, avšak s finanční penalizací. K dnešnímu dni máme na soupisce 104 startujících. Vypadá to tedy opět na pěknou soutěž. Takže si to nenechte ujít. Uvidíme se v Holešově, přátelé.

MČSR v MT Liptovský Mikuláš 2020: Propozice, přihláška

Níže jsou uvedeny odkazy na propozice a on-line přihlášku pro společné mistrovství ČR a SR v trojboji a dřepu 2020 v Liptovském  Mikuláši. Pro vstup na dokumenty stačí kliknou na červené odkazy.

Propozice: Propozice MČSR-ST 2020

On Line přihláška: https://forms.gle/s9g6tL52DPDYvBkD7

Přihlášení pro členy FČST: Každý závodník si vyplní On-Line přihlášku, případně vedoucí klubu pro své členy. Startovné se pak bude posílat za celou FČST najednou. Postup bude včas zveřejněn. Bude to stejné jako pro MS a nebo ME. Vedoucí klubu pošlu peníze v Kč na uvedený účet FČST a vše se pak odešle najednou pořadateli. Zatím se můžete hlásit pomocí přihlášky.

Číst dál: MČSR v MT Liptovský Mikuláš 2020: Propozice, přihláška

MČR v BP Holešov 2020: On Line přihláška

Zde jsou odkayz na On Line  přihlášku a startovní listinu pro MČR v benchpressu 2019 v Holešově:

On Line Přihláška: https://tinyurl.com/th8xnmb

Startovní listina: https://tinyurl.com/w339qt8

Pro vstup na dokument stačí kliknout na červený odkaz.

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male