1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Report ze soutěže Mikulášský mrtvý tah.

breclav2011-02Dne 3.12.2011 hostila ZŠ Kupkova v Břeclavi jednu z posledních letošních soutěží  v silovém trojboji nebo jeho jednotlivých disciplínách. Oddíl Power Břeclav uspořádal soutěž v Mrtvém tahu, v rámci svých každoročně pořádaných silových soutěží pod heslem „Sportem proti drogám“. Celkem se této příjemné soutěže s výbornou atmosférou zúčastnilo dvaatřicet závodníků.

Číst dál: Report ze soutěže Mikulášský mrtvý tah.

České úspěchy na světovém poháru WUAP v silovém trojboji

WUAP2011-02Ve dnech 4.-6. 11.2011 se v Maďarském městě Szeghalom konal světový pohár federace WUAP v benchpressu a silovém trojboji. Již ze startovních listin bylo patrno, že se bude jednat o zajímavou podívanou, neboť přihlášeno bylo na 170 silových atletů nejen z okolních zemí jako je Rakousko, Polsko, Slovensko či Německo, ale také závodníci z Litvy, Ukrajiny či Anglie.  

Soutěž probíhala ve velké sportovní hale, kde byl dostatek místa jak pro závodníky, tak pro přihlížející diváky, kterým byli vyhrazeny tribuny. Osobně jsem velmi uvítal prostornou rozcvičovnu, kde měl každý závodník kolem sebe dostatek prostoru pro kvalitní rozcvičení. Tyčí a kotoučů byl také dostatek. V pátek byla na programu pouze soutěž v benči, v sobotu pak trojboj lehčí kategorie a těžké trojbojařské kategorie byly v plánu na nedělní den.

Číst dál: České úspěchy na světovém poháru WUAP v silovém trojboji

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male