1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Radovan Kaděra v "rekonvalescenci"

 Po vyhraném letošním ME WUAP a vytvoření světového rekordu v mrtvém tahu se předseda oddílu Power Břeclav rozhodl nepokračovat v přípravě na MS GPC 2012, protože se na ME v Rakousku ozvalo staré zranění ramene. Radovan se proto rozhodl přes léto nějaké to kilo shodit, trénovat s lehčími hmotnostmi a přeléčit tak nejen rameno, ale i jiná drobná zranění z jarní sezóny.

Číst dál: Radovan Kaděra v "rekonvalescenci"

Nový členský klub FČST

Od 1.7.2012 má FČST nový členský klub:  Buffyfitness Powerlifting Team.

Oficiálním sídlem klubu jsou Holice v Čechách.

Vedoucím klubu je David Zdražil.

Číst dál: Nový členský klub FČST

Power Břeclav - Trénink ženské části týmu

Přinášíme krátké video tréninku nohou děvčat z Power Břeclav. Pokud budete hledat klasické silové disciplíny, tak je tady nenajdete, snad jen kromě čelních dřepů.

 

Číst dál: Power Břeclav - Trénink ženské části týmu

Power Břeclav nespí - padl 1.000 kg total

V sobotu 20.5.2012 se v břeclavské posilovně oddílu Power Břeclav jel těžký trénink. Radovan Kaděra se chtěl pokusit tréninkově zdolat hranici 1.000 kg v trojboji. Marek Omelka a Marek Ruska si chtěli vyzkoušet svá dřepová maxima pro RAW měsíc a půl po MČR, kdy trénují již méně a spíše na udržení.

Číst dál: Power Břeclav nespí - padl 1.000 kg total

Jakub Holomíček si odskočil

Jakub Holomíček, člen FČST konkrétně SK Powerlifting Trutnov,  si "odskočil" na Mistrovství Čech dětí, dorostu a juniorů v kulturistice, které proběhlo 26.5.2012 v Hrádku na Nisou. Jakub zabojoval a získal čtvrté místo v kategorii staršího dorostu do 72 kg. Gratulujeme! Fotodkumentaci a reportáž naleznete na Ronnie.cz. Na MČR FČST v Trutnově  zaujal Jakub nejen svým výkonem, ale i speciální technikou ve dřepu.

Číst dál: Jakub Holomíček si odskočil

Starosta Břeclavi ocenil Radovana Kaděru

Dne 11.1.2012 si břeclavský starosta MUDr. Oldřich Ryšavý pozval na radnici Bc. Radovana Kaděru, kde mu předal ocenění za vynikající reprezentaci města, a vyslovil poděkování za práci, kterou Radovan pro sport v regionu dělá. Závodníci oddílu Power Břeclav nejen že se účastní závodů jak národních tak mezinárodních, ale pořádají na území města také závody v rámci akcí "sportem proti drogám". Radovan nefiguruje  jen jako předseda Břeclavského oddílu silového trojboje, ale zároveň vykonává funkci viceprezidenta federace FČST v České republice.    

Číst dál: Starosta Břeclavi ocenil Radovana Kaděru

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male