1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Powerliftingczech-GPC

MČSR v BP a MSR v DL Lučenec 2023

 Ve dnech 1. -.2. dubna 2023 proběhlo ve slovenském Lučenci společné mistrovství ČR a SR v Benchpressu a mistrovství SR v mrtvém tahu. Soutěže se zúčastnili závodníci ze Slovenska, ČR, Maďarska a Polska. Členové FČST nastoupili ke 45 startům a vedli si výborně. Naši závodníci vytvořili 5 nových světových rekordů GP a to:

  • POPA Alexandr 263 kg - BP RAW MO do 125 kg
  • SUK Milan 180 kg - BP RAW M 60-64 do 82,5 kg
  • ŠTEGNER Vojtěch 223 kg - DL RAW T 16-17 do 75 kg
  • VENCELIDES Vít 220 kg - DL RAW T 16-17 do 67,5 kg
  • BÍLEK Jiří 330 kg - DL RAW Jun do 82,5 kg

Dále pak naši reprezentanti vytvořili 4 nové národní rekordy: 

Krásné Velikonoce

FČST přeje všem krásné a veselé velikonoční svátky.

 

Výhodné nákupy pro členy FČST

 Stále dostáváme nové přihlášky ke členství. K dnešnímu dni již máme evidováno 322 členů a na další ještě čekáme. Mezi našimi členy je i velká řada nováčků a nejen pro ně, ale i pro všechny naše členy máme následující informaci. Naším dlouhodobým partnerem a skutečně spolehlivým je Sportovní výživa - Pavel Trampota. Na základě tohoto partnerství jsou pro všechny naše členy umožněny nákupy produktů za výhodné ceny. Jedná se o doplňky výživy, sportovní vybavení, Fitness vybavení a ostatní. Stačí se jen zaregistrovat a pak už jen nakupovat za výhodné ceny. Je to jedna z výhod našich členů a jsme velice rádi, že Vám ji díky panu Pavlovi Trampotovi můžeme nabídnout. Třeba se Vám nabídka bude hodit.

Jak se zaregistrovat a nakupovat? Pro informace klikněte zde: PT Výživa nákupy

Pro přístup k informacím stačí také pouze kliknout kurzorem na logo Pavel Trampota v pravém sloupci webové stránky FČST.

Děkujeme Panu Trampotovi  za jeho partnerství, velice si jeho přístupu vážíme. 

Číst dál: Výhodné nákupy pro členy FČST

Svět kulturistiky: Rozšíření spolupráce

 Jak jsme Vás již informovali, novým partnerem FČST je Svět kulturistiky. V čísle 01/2023 jste tak mohli najít dvoustranu s našimi příspěvky. Od čísla 02/2023 se tato spolupráce ještě rozšiřuje. V každém čísle Světa kulturistiky tak naleznete nejen dvoustranu s aktualitami a informacemi o činnosti FČST ale i další dvoustranu, která bude věnována rozhovoru s osobností powerliftingu.

Tak a teď jsme stáli před problémem, koho a jak vybrat na rozhovory. Máme přes 300 členů a téměř každý by si zasloužil mít prezentaci ve Světě kulturistiky. To by však bylo na 20 let. Takže jak a koho vybrat?

Číst dál: Svět kulturistiky: Rozšíření spolupráce

Soutěže 2023: Nominace a přihlášky

V kalendáři soutěží pro rok 2023 máme k dnešnímu datu zatím 16 soutěží a proto jen pár informací ohledně nominací, způsobu přihlášení a možnosti účastí na soutěžích.

1) Soutěže, na něž je nutná nominace

Do této kategorie náleží ME a MS GPC. Zde je nutné pro přihlášení absolvovat nominační závod v příslušné disciplíně pro udělení nominace. Nominace v trojboji pak umožňuje získat nominaci na všechny disciplíny. Příklad. Účastním se nominační soutěže na mrtvý tah, mám nominaci na ME a MS v mrtvém tahu. Účastním se trojboje, mám nominaci na trojboj a zároveň i všechny disciplíny singl. Nominaci automaticky získávají členové pořadatelského klubu nominačních soutěží a všichni rozhodčí z nominačních soutěží. (Důvod – nechceme nutit organizátory vše organizovat, nakládat a ještě závodit. To samé platí pro rozhodčí)

Nominační závody jsou následující: MČR v mrtvém tahu (proběhla v listopadu 2022 ve Vrchlabí), MČSR v BP (Lučenec Slovensko – pro Benchpress), GPC World Cup V4 (Trutnov – možnost nominace na všechny disciplíny)

2) Soutěže, na něž není nutná nominace

Jde o všechny soutěže v kalendáři soutěží vyjma ME a MS GPC

Číst dál: Soutěže 2023: Nominace a přihlášky

Federace

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male

FČST pořádá

MČSR v BP & Bicepsu

27. dubna 2024 - Vsetín

Pořadatel

Valach Power 

ME GPC 2024

15.-19.5.2024

Trutnov (ČR) 

(Trojboj, dřep, benč, biceps)

pořadatel

Powerlifting Trutnov

 

Naši sponzoři

 

  

 

 

 

 

Link na info

 

Bannery

Fotokarty členů

(Klikni na banner)

FČST je zapsána v OR u

Krajského soudu v Hradci

Králové, oddíl L, vložka 7922

 Tyto stránky jsou archivovány

Národní knihovnou ČR

 

 Partneři FČST

 

 

FČST je držitelem
licence GPC 2017

a licence GPA/IPO 2017


Návštěvnost

DnesDnes678
Za měsícZa měsíc12945
CelkemCelkem1076502
Vaše IP35.175.212.5
Přihlášení uživatelé 0
Návštěva 29
Teď on-line
-