1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Powerliftingczech-GPC

MČR v MT 2016 - Šťastnou cestu

Zítra vyráží první závodníci na MČR v MT do Podivína. Přejeme všem šťastnou cestu. Jeďte opatrně a raději o 10 minut déle, ale hlavně přijeďte v pořádku. Takže zítra na viděnou, přátelé. A pro ty, co zůstanou doma, tady je odkaz na přímý přenos, abyste si to i vy mohli užít (klikni): MČR Power Live. A ještě informace k časovému harmonogramu. 

Číst dál: MČR v MT 2016 - Šťastnou cestu

PT Servis - Výhodné nákupy pro naše členy

Sportovní výživa Pavel Trampota je jedním z významných partenrů FČST. Pro naše členy nabízí výhodné nákupy svého veškerého sortimentu s velkoobchodními slevami. Nehledejte na FB a internetu slevy za 10 %, ale nakupte si rovnou u našeho partnera se slevami 40 - 60%. Slevy jsou pouze pro naše členy. A jak nakupovat? Vše naleznete zde (klikni): a - b vyživa. Pokud zapomenete přístup, můžete se na informace dostat i přes  úvodní stránku našeho webu.

Číst dál: PT Servis - Výhodné nákupy pro naše členy

Již 290 členů FČST

Před MČR v Podivíně byl aktualizován seznam členů. K 30.10.2016 má FČST 290 členů. Aktuální seznam je zveřejněn zde (klikni). Členové FČST. V našich řadách je nyní mnoho nových členů. Dá se předpokládat, že nejsou seznámeni se svými výhodami. Proto zde opět upozorňujeme, že pro naše členy platí řada výhod. Vše se můžete dozvědět zde (klikni). Proč být členem FČST.

Nové rekordy pro MT

Před MČR v Podivíně byly aktualizovány rekordy FČST v Mrtvém tahu. Jejich aktuální podobu naleznete v kapitole "Dokumenty - Rekordy FČST". Pro zobrazení klikni: Rekordy FČST. Za rok 2016 bylo zatím vytvořeno celkem 9  nových národních rekordů v mrtvém tahu. Jmenovitá tabulka je přiložena níže. Všem držitelům nových rekordů gratulujeme.

Číst dál: Nové rekordy pro MT

Karpatský pohár 2016 - Fotogalerie

Zde je odkaz na fotogalerii z Karpatského poháru 2016 v Zalesie (Polsko). Autorem fotek jsou Marcela a Libor Hurdálkovi. Klikni: Fotogalerie KP 2016

Federace

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male

FČST pořádá

MČSR v BP & Bicepsu

27. dubna 2024 - Vsetín

Pořadatel

Valach Power 

ME GPC 2024

15.-19.5.2024

Trutnov (ČR) 

(Trojboj, dřep, benč, biceps)

pořadatel

Powerlifting Trutnov

 

Naši sponzoři

 

  

 

 

 

 

Link na info

 

Bannery

Fotokarty členů

(Klikni na banner)

FČST je zapsána v OR u

Krajského soudu v Hradci

Králové, oddíl L, vložka 7922

 Tyto stránky jsou archivovány

Národní knihovnou ČR

 

 Partneři FČST

 

 

FČST je držitelem
licence GPC 2017

a licence GPA/IPO 2017


Návštěvnost

DnesDnes63
Za měsícZa měsíc6593
CelkemCelkem1085298
Vaše IP3.143.0.157
Přihlášení uživatelé 0
Návštěva 9
Teď on-line
-