1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Powerliftingczech-GPC

Členství v FČST pro rok 2016

Zpracováváme poslední přihlášky pro členství v FČST pro rok 2016. Nyní už ladíme jen jednotlivce. Předpokládáme, žo do týdne zveřejníme aktuální seznam členů FČST pro rok 2016. (informace: na webu je zatím uložen loňský seznam). Již nyní pro Vás máme dobrou zprávu. V FČST máme pro rok 2016 přihlášeno 21 klubů a členů bude něco přes 230. Další informace s jmenným seznamem budou následovat.

Fotokarty členů FČST - Doplnění

Do alba našich členů bylo doplněno již 100 Fotokaret členů FČST. Dostáváme požadavky na vytvoření dalších karet. Prosím o strpení. Další karty se postupně budou dodělávat, dejte nám trochu času. (Předpokládáme, že nás bude opět přes 200 členů). A upozornění. Jde o karty členů FČST, takže pokud nejste členy pro rok 2016 nemůžeme vám kartu udělat. Náprava je jednoduchá, přihlašte se.

Nové ER & WR pro start roku 2016

Na web GPC byly vloženy aktuální rekordy platné pro start do nové sezóny 2016. Pro zobrazení klikni: GPC ER & WR. Blíží se ME a MS, takže ať víte, na co se připravit, abyste zápisy překonali. Držíme palce do přípravy a pokusů.

Fotokarty členů FČST

Stále nám chodí přihlášky členů pro rok 2016. Podle obdržených přihlášek pak pro Vás vytváříme "Fotokarty členů FČST". Prozatím jich je vytvořeno 63 a další budou postupně následovat. A jak se na seznam - Fotokarty dostanete? V pravém slouci našeho webu je logo (stejné jako v záhlaví tohoto článku), stačí na něj kliknout kurzorem a budete propojeni na album. Pokud se to někomu napodaří, tady je přímý odkaz:  http://libor-hurdalek.rajce.idnes.cz/FCST_-_Karty_clenu/   

Tabulka kategorií a koeficientů

Připravili jsme pro Vás přehlednou tabulku kategorií a koeficientů. V kategoriích jsou již zahrnuty změny avizované ppro rok 2016. Tabulku naleznete v kapitole "Dokumnety - Dokumenty ke stažení - Tabulka kategorií a koeficientů". Pro zobrazení klikni: Tabulka kategorií a dokumentů. Naleznete zde následující tabulky:

Číst dál: Tabulka kategorií a koeficientů

Federace

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male

FČST pořádá

MČSR v BP & Bicepsu

27. dubna 2024 - Vsetín

Pořadatel

Valach Power 

ME GPC 2024

15.-19.5.2024

Trutnov (ČR) 

(Trojboj, dřep, benč, biceps)

pořadatel

Powerlifting Trutnov

 

Naši sponzoři

 

  

 

 

 

 

Link na info

 

Bannery

Fotokarty členů

(Klikni na banner)

FČST je zapsána v OR u

Krajského soudu v Hradci

Králové, oddíl L, vložka 7922

 Tyto stránky jsou archivovány

Národní knihovnou ČR

 

 Partneři FČST

 

 

FČST je držitelem
licence GPC 2017

a licence GPA/IPO 2017


Návštěvnost

DnesDnes479
Za měsícZa měsíc1495
CelkemCelkem1094794
Vaše IP3.133.144.197
Přihlášení uživatelé 0
Návštěva 24
Teď on-line
-