1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

VH FČST 2017: Členství, poplatky, příspěvky ...

Na VH FČST se řešilo i členství v FČST, členské poplatky a příspěvky na pořádání soutěží 2018. Takže po pořádku.
1) Členství v FČST.
Každý rok se nám do FČST hlásí řada nových členů. Někteří z nich namají ve svém okolí žádný náš klub, nebo nikoho neznají, něvědí, kam jít atd. Tito členové pak byli psáni po dohodě do různých klubů. Někdy se i stalo, že je žádný klub nechtěl a tak se členy nestali. Za tímto účelem bude pro takové...to nováčky zřízen klub FČST: Scout Powerlifting. Člen, který nebude mít dohodnutý klub, bude zařazen do tohoto klubu.

Číst dál: VH FČST 2017: Členství, poplatky, příspěvky ...

Aktualizované NR FČST 11/2017

Byly aktualizovány národní rekordy FČST po MČR v MT ve Varnsdorfu. Celkem bylo v listopadu ve Varnsdorfu vytvořeno vytvořeno 30 (!!!!) nových rekordů FČST. Všem držitelům nových rekordů gratulujeme! Rekordy naleznete na úložišti Google. Pro vstup klikni na banner "Rekordy FČST" v pravém sloupci. Případné dotazy pište na adresu Libora Hurdálka.

MČR v MT 2017 Varnsdorf - Poděkování

Tak máme za sebou naše MČR v mrtvém tahu. Byla to opět parádní soutěž pad taktovkou Honzy Pianky a celého klubu OST Varnsdorf. Vše bylo perfektně připraveno a průběhu soutěže nelze nic vytknout, naopak. Naše parta z Varnsdorfu si zaslouží naše obrovské poděkování a uznání za celou akci. Díky Vám "BORCI".
Obrovské poděkování si zaslouží i všichni závodníci, kteří dorazili a neváhali obětovat svůj volný čas. Výkony se opět posunuly dále. Vždyť ona bájná hranice 300 kg byla v sobotu pokořena hned 11x. A to je nutné brát v úvahu, že za sebou máme již dlouhou sezónu a hektický závěr podzimu. Všem gratuluji k výkonům a děkuji za účast.
Diváci společně se závodníky a jejich doprovodem doplnili celý závod výbornou atmosférou.

Číst dál: MČR v MT 2017 Varnsdorf - Poděkování

Noví rozhočí FČST 2017

FČST má tři nové národní rozhodčí. Po úspěšně složených praktických a teoretických zkouškách obdrželi licenci národních rozhodčích FČST: Jan Pianka, Daniel Pianka a Tomáš Pleskot. Dále pak dva naši členové složili úspěšné zkoušky na mezinárodní rozhodčí GPC a to Jan Suda a Josef Makovský. Všem jmenovaným gratulujeme a těšíme se na spolupráci.

k 3.11.2017 tak má FČST 14 národních rozhodčích a 4 mezinárodní (GPC)

Číst dál: Noví rozhočí FČST 2017

Aktualizované národní rekordy FČST 10/2017

Byly aktualizovány národní rekordy FČST a to po výsledcích z MS GPC v Trutnově a z World Cup v Maďarsku. Celkem bylo vytvořeno 147 nových rekordů FČST, z toho 146 na MS GPC 2017 a 1 na World Cup. Všem novým držitelém rekordů gratulujeme a děkujem za reprezentaci. Rekordy naleznete na úložišti Google. Pro vstup klikni na banner "Rekordy FČST" v pravém sloupci. Případné dotazy pište na adresu Libora Hurdálka.

MS GPC 2017 celkem rekordů FČST: 146

Významné ocenění pro FČST

Na AGM GPC, které proběhlo při MS 21.9.2017, se president FČST Libor Hurdálek stal členem vedení GPC (Boardu), když byl zvolen na pozici vicepresidenta GPC pro Evropu. Nahradil tak ve funkci pana Jana Mateje, který byl jmenován čestným členem vedení GPC. Gratulujeme.

Číst dál: Významné ocenění pro FČST

Volyně - Šťastnou cestu

Tak zítra se uvidíme ve Volyni, přátelé. Přejeme všem šťastnou a pohodovou cestu. A vemte si plavky, koupaliště je super - retro. Těšíme se na Vás!

Číst dál: Volyně - Šťastnou cestu

Nové národní rekordy 07 - 2017

Na ME GPC v Polsku naši reprezentanti zabojovali a vytvořili celkem 27 nových národních rekordů. Rekordy vytvořilo 12 závodníků: Filip Dominik, Martin Hurdálek, Tereza Rybová, Jiří Svozil, Petr Horák, Petr Kutner, Petr Petráš, Daniel Pianka, Richard Šos, Matěj Syrovátka, Robert Tomáš, Jan Pianka. Všem gratulujem k vytvořeným rekordům a celému našemu týmu na ME GPC v Polsku děkujeme za reprezentaci. Národní rekordy naleznete na Google. Klikněte v pravém sloupci stránky na logo rekordy FČST. 

Nový systém v FČST a Visegrad Cup

Svět kolem nás se neustále vyvíjí.Powerlifting je dále než před 10 lety, zázemí soutěží je propracovanější, informace jsou rychleji dostupné, mezinárodní spolupráce je na vzestupu, nabízí se nové příležitosti. Jednou z takovýchto příležitostí je nově vznikající projekt Visegrad Cup. Další příležitostí je rychlý rozvoj GPC ve střední Evropě a pak naše nové licence GPA a IPO. Pokud chceme jít dále, máme dvě možnosti: Upravovat stávající systém, který funguje více jak 10 let (jednou se však tento systém zastaví) a nebo nastavit systém nový, který umožní další rozvoj FČST.

Číst dál: Nový systém v FČST a Visegrad Cup

Porada AGM ME 2017- Zajímavé změny

Na ME GPC 2017 se konala porada zástupců jednotlivých zemí Evropy GPC (AGM). Byly projednány a schváleny následující body, které Vás určitě budou zajímat a budou se dotýkat i naší činnosti pro příští období.

1) ME pro příští roky bude v GPC probíhat vždy v květnu (takže již ne červen nebo začátek července, jako doposud)

Číst dál: Porada AGM ME 2017- Zajímavé změny

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male