1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Nový projekt mezinárodních soutěží

visegrad mapa kopieNa MČSR v Trnavě se nejen soutěžilo ale i vyjednávalo. Po dohodě 4 zemí (Polska, Maďarska, Slovenska a ČR) se začíná připravovat projekt nové mezinárodní soutěže Visegrad Cup. Soutěž proběhne každý rok v jedné ze zařazených zemí. První ročník by se měl uskutečnit v roce 2018. Navázání spolupráce těchto 4 zemí vytváří prostor pro velice zajímavé soutěže, protože kapacita národních federací těchto zemí má hodnotu kolem 2.000 lifterů. Máte se tedy na co těšit.

Číst dál: Nový projekt mezinárodních soutěží

Speciální nabídka našeho partnera PT Servis

PT servis bilyČlenové FČST mohou realizovat výhodné nákupy doplňků výživy a sportovního materiálu od našeho partnera: PT Servis. V rámci partnerství jsou pro naše členy připraveny výrazné slevy na jejich nákupy a protože pan Trampota slaví v květnu narozeniny, připravil pro naše členy dárek v podobě dalších slev ve výši  5% z celkové hodnoty nákupu. Děkujeme našemu partnerovi za jeho podporu a přejeme panu Trampotovi hodně štěstí a zdraví k jeho narozeninám. Jak uplatnit slevu?

Číst dál: Speciální nabídka našeho partnera PT Servis

Aktualizované rekordy 2017-05

Rekordy logo kopieAktualizovali jsme národní rekordy FČST v benchpressu po MČSR v Trnavě. Někteří ze závodníků rekordy nehlásili na soutěži, takže je vytvořili a ani o tom nevědí. Prosím o kontrolu a případné dotazy pište na adresu Libora Hurdálka. Rekordy naleznete na úložišti google. Stačí kliknou v pravo ve sloupci Bennery na logo rekordů a jste na souborech. Všem držitelům nových rekordů gratulujeme. Celkem bylo v Trnavě vytvořeno 29 nových NR.

MČSR v BP 2017 Trnava - Poděkování

16298400 375039062858484 3707866670327686607 nVe dnech 29. a 30. dubna 2017 se naši závodníci zúčastnili společného mistrovství ČR a SR v benchpressu v Trnavě. Není v mých silách poděkovat každému jednotlivě a vybírat jen někoho se mi nechce. Proto mi dovolte alespoň takto Vám všem, vašemu doprovodu a trenérům poděkovat za vaši účast, výsledky a výbornou reprezentaci na uvedeném mistrovství. Zanechali jste zde výborný dojem. Jak jsem se bavil s hlavním organizátorem panem Rudou Siskou, vyjádřil potěšení nad profesionálním přístupem k soutěži u všech zúčastněných.

Číst dál: MČSR v BP 2017 Trnava - Poděkování

MČSR v BP Trnava - Šťastnou cestu

  Cerodejnice 2Zítra vyráží naši závodníci na MČSR v benchpressu do Trnavy. Přejeme všem šťastnou a pohodovou cestu. Přibalte si s sebou pořádnou dávku síly a dobré nálady, ať si z toho uděláme pohodové soutěže jaké známe. (Protože závod probíhá na konci dubna, přikládáme i témetický obrázek). Uvidíme se v Trnavě, přátelé. A pro ty, co nemouhou dorazit, tady je odkaz na přímý přenos (klikni): Trnava live Z MČSR se samozřejmě budou uznávat národní rekordy FČST a výsledky budou započítány do PWL GP 2017.

Číst dál: MČSR v BP Trnava - Šťastnou cestu

ME GPC 2017 - Nominační pokyny

Termín soutěže: 25.6 - 1.7. 2017

Informace a harmonogram: jsou uloženy na datovém  úložišti disku Google - odkaz níže

Postup nominace

Návrhy na nominace  vytváří vedoucí klubů (nominace je možná pouze přes vedoucího klubu)

Vedoucí klubů zašlou návrhy nominací na adresu L. Hurdálka do  27. 5. 2017. (Adresa je uvedena v nominančím listu klubů)

Číst dál: ME GPC 2017 - Nominační pokyny

Nové WR & ER 04/2017

Na webu GPC byly aktualizovány evropské a světové rekordy po soutěžích:

  • World Cup, Sarajevo BiH,
  • International Polish Championships, Zalesie POL,
  • International Championship Czech rep. and Slovakia, Příbram CZE 

Pro zobrazení klikni: WR & ER GPC. Zde si můžete zkontrolovat své rekordy vytvořené v Příbrami. Evropské rekordy jsou uvedeny v kapitole "Continental Records". Všem držitelům nových rekordů gratulujeme. Certifikáty na WR a ER si budete moci nechat vyhotovit na ME GPC v Polsku a MS GPC v Trutnově, kde s největší pravděpodobností bude asistentka pro rekordy přítomna.

MČSR v ST 2017 Příbram - Fotoalbum

Na Rajčeti naleznete fotoalbum s fotografiemi Libora Hurdálka z našeho MČSR v Příbrami. Snad Vám pomohou. Tentokrát jsem nestíhal všechny fotit, protože jsem ještě rozhodoval a organizoval. Pro zobrazení klikni: Příbram 2017 fotoalbum LH

MČSR v ST 2017 Příbram - Poděkování a fotoreport

Přátelé, ve dnech 7. - 9 .4. 2017 proběhlo v Příbrami MČSR v silovém trojboji a dřepu. Do soutěže se přihlásilo celkem 292 závodníků a nakonec nastoupilo 265 závodníků. Je to snad unikát takhle velká soutěž a to ještě v průběhu 3 dnů. Vše se připravovalo měsíce dopředu a snažili jsme se zajistit vše, aby to klapalo a soutěžící si závod užili.  Zabrat dostal pořadatel a jeho celý tým, aby vše připravil, zajistil, navozil a oddirigoval.

Číst dál: MČSR v ST 2017 Příbram - Poděkování a fotoreport

MČSR 2017 Příbram: Šťastnou cestu

Již zítra vyráží první závodníci na naše Mistrovství české a slovenské republiky v ST a Dř do Příbrami. Všem účastníkům přejeme šťastnou a pohodovou cestu. Přibalte si nejen hromadu síly a energie ale i dobrou náladu. Bude to stát za to. Uvidíme se v Příbrami, přátelé. Těšíme se na Vás. A Ti co se nemohou účastnit, mohou být u toho alespoň prostřednictvím živého přenosu (klikni): Příbram 2017 Power Live.

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male