1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Aktualizované NR pro mrtvý tah 10/2019

Na FČST Google byly vloženy nové národní rekordy FČST 10/2019 - pouze pro mrtvý tah, aktualizované po MS GPC v Nových Zámcích. Na MS GPC vytvořili naši reprezentanti celkem 18 nových NR v MT (3 v EQ, 15 v RAW). Všem držitelům nových rekordů gratulujeme.  Pro zobrazení rekordů klikni na banner "Rekordy FČST", umístěný v pravém sloupci webu FČST. Případně klikni zde: Národní rekordy FČST. Zatím jsme přednostně vytvořili rekordy pouze pro MT, abyste se mohli připravit na jejich překonání na blížícím se MČR v Podivíně.

MS GPC 2019: Nejúspěšnější šampionát pro FČST

 20. - 27.10. 2019 proběhlo v Nových Zámcích (Slovensko) MS GPC. Do velice pěkně uspořádané a organizované soutěže se přihlásilo přes 900 závodníků ze 38 zemí světa k více jak 1.100 startům. Pro výpravu ČR to bylo nejúspěšnější mistrovství od vzniku FČST. Posuďte sami:

  1. Na MS bylo přihlášeno 150 závodníků  z ČR a byli jsme druhá nejpočetnější výprava.
  2. Naši závodníci vytvořili velkou řadu nových ER & WR (číslo připravím).
  3. V absolutních umístěních v kategoriích byla výjimka, pokud se na stupíncích neobjevil reprezentant ČR. Někdy tam byli i dva naši závodníci a v některých kategoriích jsme obsadili všechna 3. místa. Viz. foto dole z absolutky Open DL RAW
  4. V pořadích národů obsadila ČR 2x 1. místo (SQ RAW a PWL EQ). 2x 2. místo (DL EQ a DL RAW). 2x 4. místo (PWL RAW a BP RAW). V BP RAW nám 3. místo uniklo o pouhých 7 bodů, kdy 3. pozice měla někde 1.231 bodů a my 1.224 (takže to nebyl ani ten pověstný chlup.

    Číst dál: MS GPC 2019: Nejúspěšnější šampionát pro FČST

MS GPC 2019: Live Stream

 Přímý přenos z Mistrovství světa GPC 2019 můžete sledovat i z pohodlí svého obýváku. Pokud chcete být u toho alespoň v obraze klikněte zde: MS GPC 2019 LIVE STREAM

Informace pro závodníky na MS GPC

Na ME nebo MS GPC budou někteří z Vás poprvé, proto jsme připravili přehled informací, které vám usnadní vstup do soutěže. Prosím, věnujte tomu pozornost.

  1. Kontrola vybavení – Na ME a MS GPC probíhá u každého závodníka kontrola vybavení. Kontrola je vždy během vážení a technický komisař prohlédne Vaše vybavení a pokud vyhovuje, označí jej razítkem. Takže si vezměte na vážení i své vybavení (singlet, všechny bandáže, dresy, opasek). Týká se to závodníků EQ i RAW! Pokud nebudete mít označené vybavení, nebude Vám uznán pokus v soutěži ani případný rekord.

  2. Registrace – Probíhá v rámci vážení. Vezměte si s sebou občanský průkaz, nebo pas. Bez dokladu identifikace nebudete zaregistrováni.

    Číst dál: Informace pro závodníky na MS GPC

MS GPC 2019: Nominace odeslána

 Dnes 19.9.2019 byla na pořadatele MS GPC 2019 odeslána nominace za ČR. V nominaci je 149 členů FČST. Současně byla odeslána i platba startovného za závodníky, kteří hradí startovné přes FČST. Jmenný seznam s přehledem zaslání plateb je uložen na Google (Klikni): Worlds 2019 Team list. Modře podbarvení závodníci si budou hradit startovné na místě. Děkuji všem za zájem reprezentovat ČR na významné mezinárodní soutěži. Zatím přeji pohodovou přípravu a uvidíme se v Nových Zámcích, přátelé.

Aktualizované národní rekordy 07/2019

Na FČST Google byly vloženy nové národní rekordy FČST 07/2019, aktualizované po ME GPC v Tiszakécske. Naši reprezentanti zde vytvořili celkem 28 nových národních rekordů (PWL RAW=5, PWL EQ=10, BP EQ=1, DL RAW=5, SQ RAW=3, SQ EQ=4). Všem držitelům nových rekordů gratulujeme.  Pro zobrazení rekordů klikni na banner "Rekordy FČST", umístěný v pravém sloupci webu FČST. Případně klikni zde: Národní rekordy FČST.

Extrifit Cup Vrchlabí 2019: Výsledky

Na úložiště Google FČST byly vloženy výsledky z Extrifit BP&DL Cup Vrchlabí 2019. Pro zobrazení klikněte v levém sloupci stránky na logo "Výsledky soutěží" a následně na složku 2019 a pak na pak "Extrifit BP&DL Cup Vrchlabí 2019". Případně klikni zde: Výsledky Vrchlabí 2019.

Vrchlabí 2019: Poděkování

31.8.2019 proběhl ve Vrchlabí Extrifit BP & DL International Cup 2019.Soutěž byla výborně zorganizována a zajištěna. Pro závodníky byly připraveny hodnotné ceny. Vrchlabáci tak plynule navázali na své minulé úspěšné ročníky. Soutěžící svým profesionálním přístupem výrazně přispěli ke zdárnému průběhu celé soutěže. Předvedené špičkové výkony pak posunuly náš sport opět o kousek dále. Vyhecovaná atmosféra fandícího publika, jako byla ve Vrchlabí, se jen tak nevidí. Prostě opět to byl výborný den s vynikajícími sportovními výkony a dobrou partou lidí. Jménem FČST děkuji celému týmu organizátorů, realizačnímu týmu, všem závodníkům a jejich doprovodu i všem divákům za krásnou soutěž. Byli jste skvělí.  Libor Hurdálek (prezident FČST). PS. Je to krásný pocit, vidět, jaká fantastická parta lidí se schází kolem našeho sportu.

Číst dál: Vrchlabí 2019: Poděkování

Aktuální mapa klubů FČST k 08-2019

K 29.8.2019 je v FČST registrováno 30 klubů

Nový klub FČST - Již třicátý

 Do FČST se přihlásil nový klub: Team Paták - Fitcentrum Chrudim. Sídlem nového klubu, jak vyplývá již z názvu, je Chrudim a zastupující osobou je Veronika Rulíková. Nový klub vítáme mezi námi a všem jeho členům přejeme hodně úspěchů a těšíme se na spolupráci a setkání na soutěžích. K dnešnímu datu 27.8.2019 má FČST 30 členských klubů. V poslední době se dále přihlásilo několik nových členů do již existujících klubů. Všechny nové členy mezi námi vítáme a přejeme hodně úspěchů. Aktuální seznam naleznete zde (klikni). Členové FČST 2019. (Prosím o kontrolu).

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male