1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Nový klub FČST: Obludárium Powerlifting Team

 Do FČST byl zaregistrován nový klub Obludárium Powerlifting Team. Klub má sídlo v Karlových Varech a členové trénují v Obludárium Gymu KV. Zastupující osobou klubu je Miroslav Illek. V současné době má klub 7 členů a připravuje se na první soutěže. Vítáme kamarády z Karlových Varů mezi námi a přejeme jim hodně sportovních úspěchů. Těšíme se na spolupráci, přátelé.

V současné době (27.8.2020) má FČST 29 klubů a 325 členů. Zde je odkaz na seznam (klikni): Členové FČST

Číst dál: Nový klub FČST: Obludárium Powerlifting Team

ME GPC 2020: Informace pro závodníky

Již nám chodí nominace na ME GPC. Opět zde bude řada nových závodníků, proto jsme pro vás připravili stručný přehled základních informací, jak projít soutěží bez ztráty kytičky. Vše naleznete na FČST Google.

Přehled základních informací (klikni a pak otevři soubor "Informace pro závodníky": Informace pro ME 2020

Přehled základních pravidel (klikni a pak otevři soubor "kapesní pravidla": Kapesní pravidla ST

Prosím, projděte si uvedené soubory. Bylo by škoda přicházet a cenné pokusy kvůli zbytečným chybám. Takže klid, pohoda a uvidíme se Trnavě, přátelé!

 

Sezóna 2020 - Opět vše rozjížíme!

Přátelé, lifteři, fandové, opatření s koronou se nám trochu začínají uvolňovat a zdá se, že v druhé polovině roku 2020 už by mohly probíhat některé soutěže. Výbor FČST a GPC na situaci reaguje přepracováním kalendáře s cílem vytvořit pro naše členy a zájemce o lift podmínky pro možnost soutěžení i v omezených podmínkách.

Ke konci května je zatím pro ČR avizována možnost pořádání akcí do 500 účastníků. Nicméně jedná se o informaci a ne prohlášení vlády. Navíc neznáme další případné podmínky. Z tohoto důvodu se MČR v benčpressu přesouvá na srpen, kde by situace již měla být klidnější.

Číst dál: Sezóna 2020 - Opět vše rozjížíme!

Přátelé, lifterky a lifteři - Držte se!

Přátelé, korona se nám trochu více rozjíždí. Zatím nás to zasahuje více, než jsme zpočátku mysleli. Původně očekávaný termín omezení se prodlužuje. Berme to však pozitivně. Každý den nám ukrajuje zbývající čas do opětovného uvolnění situace a s tím i zahájení tréninků, soutěží a společného setkávání. Zdá se však, že po uvolnění současných omezení nastoupí druhá část a to finanční omezení. Může se stát, že na řadu z nás dolehnou finanční problémy, zřejmě ubydou i sponzoři na pořádání a podporu akcí a závodníků. Prostě penízky budou v řadě případů potřeba jinde. V klidu i s tímto si poradíme a už přemýšlíme o řešení. Zdá se tedy, že nás čeká opětovný výstup na pěknou horu. Ale zvládli jsme to dříve, zvládneme to opět. Tým lifterů a lifterek, jako je FČST, již několikrát prokázal, že si s tím umí poradit. Takže přátelé, fandové, lifterky a lifteři (a je jedno z kterékoliv federace, teď jsme v tom všichni stejně), opatrujte se, držte se a zachovávejte pozitivní mysl a náladu. Těšíme se na stkání s vámi všemi.

Číst dál: Přátelé, lifterky a lifteři - Držte se!

MČSR v ST a DŘ 2020: Poslání startovného

 MČSR v ST a DŘ 2020 – Liptovský Mikuláš

Poslání startovného

  1. Vedoucí klubu pošle startovné za členy svého klubu na níže uvedený účet FČST.
  2. Současně pošle vyplněnou tabulku pro zaslání startovného se jmény členů, za které startovné zasílá. ‚zaslat na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  Tabulka i tento postup jsou umístěny na Google FČST. Pro vstup klikni na logo "Soutěže-Info! v pravém sloupci webu a následně na složku "MČST v ST Liptovský Mikuláš 2020".

    Číst dál: MČSR v ST a DŘ 2020: Poslání startovného

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male