1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Dokumenty ke stažení

Do kapitoly "Dokumenty" (na liště) v oddíle "Dokumenty ke stažení" byly umístěny Propozice a Přihláška na MČR FČST v Bench Pressu 2013. Dokumenty lze v případě potřeby stáhnout. Do stejného oddílu byla vložena i přihláška ke členství v FČST. Hledejte: zde

Výroční zpráva FČST 2012

Na web FČST byla vložena Výroční zpráva FČST za rok 2012. Zprávu naleznete v kapitole "Dokumenty" (na liště), oddíl "Ostatní". Čtěte: VZ FČST 2012

V Podivíně bude Mistrovství České a Slovenské republiky (MČSR)

Původně plánované MČR v silovém trojboji v Podivíně výrazně mění podobu. Po dohodě vedení české a slovenské GPC bude mistrovství mezinárodní a účastní se jej členové obou federací. Pro obě federace pak bude mistrovství nominačním závodem na ME a MS GPC 2013. Dá se tedy očekávat vysoká účast výrazně převyšující počet 100 závodníků.

Číst dál: V Podivíně bude Mistrovství České a Slovenské republiky (MČSR)

Poděkování za výsledky roku 2012

Ohňostroje dohasly, přípitky byly proneseny, oslavy utichly. Rok 2012 je již pouhou minulostí a naše federace vstupuje do druhého roku samostatné činnosti. V záchvatu bilancování a hodnocení se v řadě odborných činností kladou otázky: "Jaký tedy vlastně byl uplynulý rok? Byl úspěšný nebo naopak?"

Číst dál: Poděkování za výsledky roku 2012

Členské poplatky 2013

Členské poplatky v FČST na rok 2013 mají být uhrazeny do 11.2.2013. Poplatky budou zasílat za celý klub jejich vedoucí, kteří v tomto směru obdrželi podrobné informace. Obracejte se proto na vedoucí svých klubů. Pokud budou noví zájemci, kteří prozatím nejsou členy a neví, jak vyřídit členství, obracejte se na adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výše poplatků je: 600 Kč za klub a 200 Kč za člena.

Těšíme se na společná setkání a spolupráci v roce 2013

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male