1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Dopis SK Sebeobrana Praha Kbely

Dobrý den, ahoj vám všem,

jsme  nováčkové a začátečníci v powerliftingu. Vzpíráním se zabýváme cca dva roky. Já osobně jsem se věnoval  a věnuji od mého mládí  - cca  25 let - bojovým sportům od karate po thajský box, box atd. Samozřejmě  k bojovým sportům patří i  fitness, tak mě  pře dvěma lety napadla  myšlenka, kam se  bude náš tým  sebeobrany nadále rozvíjet a směřovat, abychom nepřestali mít motivaci na další tréninky a cvičení. Po dohodě našeho týmu jsem  oslovil po emailu  asociaci GPC  pana prezidenta Ing. Libora Hurdálka. Hned druhý den jsem dostal od  něj odpověď, co a jak musím udělat, abychom se mohli stát členy české asociace GPC.  Mezi námi probíhala  a probíhá  velmi milá komunikace. Takové profesionální jednání se jen tak už nevidí, a to mi věřte, prošel jsem x asociacemi v bojových sportech!!

Číst dál: Dopis SK Sebeobrana Praha Kbely

ME GPC 2019: Poděkování

Výprava našich reprezentantů na ME GPC 2019 v maďaském Tiszakécske zanechala velice dobrý dojem. Naši závodníci přivezli 15 nových světových rekordů a 18 evropských. Je nádhera sledovat naše borce, jak nastupují na pokusy a jaké podávají výkony. Ještě více mě však těší nálada a soudržnost týmu. Byly to krásné dny plné sportovních výkonů a přatelských setkání. Děkuji všem našim závodníkům a jejich doprovodu za reprezentaci a  GRATULUJI k výkonům. Jak říkal Mialn Greguš: "To se cítíš dobře, když vidíš naše borce." Má pravdu, je to skvělé být členem takového týmu. Ještě jednou všem obrovské díky.

Číst dál: ME GPC 2019: Poděkování

Informace pro závodníky na ME GPC

Na ME budou někteří z Vás poprvé, proto jsme připravili přehled informací, které vám usnadní vstup do soutěže. Prosím, věnujte tomu pozornost.

  1. Kontrola vybavení – Na ME a MS GPC probíhá u každého závodníka kontrola vybavení. Kontrola je vždy během vážení a technický komisař prohlédne Vaše vybavení a pokud vyhovuje, označí jej razítkem. Takže si vemte na vážení i své vybavení (singlet, všechny bandáže, dresy, opasek). Týká se to závodníků EQ i RAW! Pokud nebudete mít označené vybavení, nebude Vám uznán pokus v soutěži ani případný rekord.
  2. Registrace – Probíhá v rámci vážení. Vemte si s sebou občanský průkaz, nebo pas. Bez dokladu identifikace nebudete zaregistrováni.

    Číst dál: Informace pro závodníky na ME GPC

Aktualizované národní rekordy 05/2019

Na FČST Google byly vloženy nové národní rekordy FČST 05/2019, aktualizované po MČR v Trutnově a Vsetíně. Všem držitelům nových rekordů gratulujeme.  Pro zobrazení rekordů klikni na banner "Rekordy FČST", umístěný v pravém sloupci webu FČST. Případně klikni zde: Národní rekordy FČST.

Videa ze soutěží FČST

Na "Uložto" byla nahrána videa ze soutěží FČST (MČR v Trutnově a MČR ve Vsetíně 2019). Odkazy byly umístěny v souboru na FČST Google. Pro vstup klikněte v pravém sloupci na banner "Výsledky soutěží" a následně na složku "Videa ze soutěží". Otevřte world soubor a zde jsou uveřejněny všechny adresy záznamů. Případně klikni zde: Videa ze soutěží.  Jde o několik desítek hodin videí a tak jsou záznamy rozděleny na jednotlivé skupiny. Záznamy si zde můžete stáhnout a uložit. Děkuji Honzovi Piankovi za zpracování a nahrání videí na Uložto. Odkaz bude trvale umístěn i do Aktualit, kde Vám bude trvale k dispozici.

Číst dál: Videa ze soutěží FČST

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male