1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

VH FČST 11/2019

V pátek před MČR v MT v Podivíně proběhne Valná hromada FČST. Zde jsou informace:

Program VH FČST dne 29.11.2019 (pátek):

    1. Přivítání účastníků a zahájení VH FČST (Hurdálek Libor)
    2. Verifikace a schválení programu VH (Hurdálek Libor)

Číst dál: VH FČST 11/2019

Bohumínský Gigant 2019

 Zveme Vás na další pohárovou soutěž v mrtvém tahu, tentokrát na 5. ročník Bohínského Gigantu.

  • Charakter soutěže: Otevřené propagační soutěž, které se mohou zúčastnit i nečlenové FČST a dokonce i ti, kteří nikdy nezávodili
  • Termín: 7.12.2019
  • Termín uzávěrky: 13.11.2019
  • Místo: Sportovní hala FAJA, Revoluční 32, Bohumín
  • Pravidla: GPC
  • Platba startovného: Viz. propozice

    Číst dál: Bohumínský Gigant 2019

Mikulov - pohárová soutěž pro rok 2020

 V sobotu 13.7.2019 proběhla v Mikulově pohárová soutěž Ronnies Summer Deadlift Wars 2019. Pořadatelem byla Veronika Zemanová. Soutěž byla výborně obsazená a účastníci si víkend užili a to nejen na soutěži, ale i v krásném prostředí Mikulova a jeho okolí. Byl to prostě víkend plný hodnotných sportovních výkonů a příjemných setkání s kamarády a kolegy. No a my pro Vás máme příjemnou zprávu. Dohodli jsme se s Veronikou, že soutěž proběhne i v příštím roce (2020) a to pod hlavičkou FČST, kde bude zařazena do našeho kalendáře soutěží.  Předpokládaný termín konání je opět v průběhu července.Takže se můžete těšit na novou pohárovou soutěž na jižní Moravě v Mikulově.

Číst dál: Mikulov - pohárová soutěž pro rok 2020

MČR v TR a DŘ Trutnov 2019: Skupiny

K 12.3.2019 je na MČR v Trutnově přihlášeno 155 závodníků ke 191 startů. Závodníci byli rozděleni do jednotlivých startovních skupin. Přehled skupin byl vložen na Google FČST. Pro vstup na informace na Google klikněte v pravém sloupci stránky na logo "Soutěže-info" a následně na složku "MČR v TR a DŘ Trutnov 2019" a dále pak na soubor " Skupiny TU 2019". Pro zobrazení klikni zde: MČR v TR a DŘ Trutnov 2019.

Číst dál: MČR v TR a DŘ Trutnov 2019: Skupiny

MČR v TR a DŘ 2018 Domažlice: Poděkování

Tak MČR v Domažlicích máme úspěšně za sebou a myslím, že budeme mít na tento závod plno krásných vzpomínek. Akce byla zvládnuta perfektně a snese porovnání s evropskými a světovými šampionáty. Organizačně bylo vše zajištěno, prostředí a kulisy vynikající. Spousta hodnotných cen. Plně vybavená rozcvičovna. Krásné medaile a poháry. ICT se nám po pátečním zahřátí výborně rozběhlo a vše pak již probíhalo ve svižném tempu. Speaker super, jak kdyby byl sám závodník. Výborné občerstvení. Nabídka sortimentu pro silové sportovce.

Číst dál: MČR v TR a DŘ 2018 Domažlice: Poděkování

MČR v TR Domažlice: Šťastnou cestu

 Někteří z aktérů již vyráží na MČR FČST v trojboji a dřepu 2018 do Domažlic. Ostatní balí. Přejeme všem pohodovou a šťasnou cestu a těšíme se na setkání v Domažlicích!! Pro ty, kteří nemůžou přijet a chtějí soutěž vidět, bude na FB FČST zveřejněn odkaz na ON LINE přenos. Takže můžete být u toho i z pohodlí svého obýváku.

ME GPC 2018 Nancy: Šťastnou cestu!

 Někteří naši reprezantati se již balí a pomalu vyráží na cestu na Mistrovství Evropy GPC do francouzského Nancy. Všem našim závodníkům přejeme šťastnou cestu a hodně štěstí do soutěže. Na soutěži budete mít dobré zázemí. Celkem na ME jede našich 35 reprezentantů. Navíc zde budou i čeští nakladači z MS v Trutnově. Takže když budete chtít před pokusem vynadat pořádně česky, nebude to problém. No a i monolifty budou taky z Trutnova. Takže vlastně budete jako doma. Tak klid a pohodu, bude to dobré! A zde jsou pak odkazy na užitečné informace.

Číst dál: ME GPC 2018 Nancy: Šťastnou cestu!

MČR v TR a DŘ Domažlice: Uzávěrka 18.5.2018

Upozorňujeme, že 18.5.2018 je uzávěrka přihlášek pro Mezinárodní MČR v trojboji a dřepu 2018 v Domažlicích. Po tomto temínu bude přihlášení možné jen po dohodě s pořadatelem a s penalizací. Pro informace klikněte na logo "Soutěže-Info" v pravém sloupci stránky webu a pak na složku "MČR v TR a DŘ Domažlice". Odkazy na info, online příhlášku a startovní listinu jsou zobrazeny i v aktualitách nahoře. Prozatím alespoň jako ochutnávku přinášíme návrh medaile na uvedené mistrovství.

Číst dál: MČR v TR a DŘ Domažlice: Uzávěrka 18.5.2018

Výsledky z Visegrad World Cup 2018

 Na úložiště FČST Google byly vloženy výsledky z Visegrad World Cup 2018 (Gyor). Pro svtup klikněte na logo "Výsledky soutěží", v pravém sloupci této stránky a následně na složku "2018" a pak na složku "V4 Visegrad World Cup 2018"

Visegrad World Cup 2018: Poděkování a fotoalbum

20.-22.4. 2018 proběhl v Gyoru první ročník Visegradského poháru. Do bojů zasáhli i reprezentanti FČST a to velice úspěšně. V absolutních hodnoceních získali řadu cenných umístění, vytvořili nové nejen národní ale i evropské a světové rekordy a na soutěži zanechali velice dobrý dojem. O tom, jak početná výprava vyjela na soutěž svědčí i přiložené foto a to je jen část reprezentantů z ČR (sobotní program). Nestihnu napsat každému z vás jednotlivě, tak alespoň touto cestou děkuji všem našim závodníkům a jejich doprovodu za výbornou reprezentaci a gratuluji ke skvělým sportovním výkonům.

Číst dál: Visegrad World Cup 2018: Poděkování a fotoalbum

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male