1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MČSR v ST a MT - Šťastnou cestu

Společné mistrovství České a Slovenské republiky v silovém trojboji a mrtvém tahu nám začíná již tuto sobotu. Zbývá skutečně jen pár hodin. Takže dolaďte sílu, utlumte trému, přibalte si dobrou náladu a všem přejeme šťastnou cestu. Na setkání u činek se těší pořadatelé.

MČSR v ST a MT - Přímý přenos

Ze společného mistrovství České a Slovenské republiky (6.-7.4.2013 Podivín) bude zprostředkován přímý  přenos. Adresa je: http://live.powerlifter.cz/?id=313   Již dnes na této adrese naleznete startovní listinu.

MČR FČST v BP - Poděkování

Děkuji všem účastníkům MČR v Bench Pressu v Trutnově. Děkuji za perfektní spolupráci, nasazení, odpovědnost, dodržování podmínek, vytvoření perfektní atmosféry a mnoho dalších věcí. Byl to Váš den a mě i všem pořadatelům bylo ctí a potěšením se s Vámi všemi setkat a soutěžit.  Chtěl bych rovněž poděkovat celému týmu trutnováků za přípravu soutěže. Přestože téměř vše připravili a natahali, odsoudcovali, odorganizovali, odstarali, nasháněli atd., tak i sami soutěžili.  Všem pak blahopřeji k perfektním výkonům a pokud to někomu nevyšlo podle představ, mám potěšující zprávu. Nevěšte hlavu, dá se závodit až, až, až.... no prostě dlouho, takže máte ještě dosti let před sebou a úspěchy přijdou. Za mě osobně byla soutěž úspěšná, protože se nikomu nic nestalo a všichni odešli po svých.  Ještě jednou díky všem a těším se na setkání na dalších závodech. Prezident FČST - Libor Hurdálek

Číst dál: MČR FČST v BP - Poděkování

Rekordy FČST 2012

V Dokumentech byly aktualizovány národní rekordy FČST po ukončeném roce 2012. Podotýkáme, že do rekordů se uznávaly výsledky z MČR FČST 2012 a ME a MS GPC a WUAP za rok 2012. Čtěte: Rekordy FČST 2012

Přímý přenos Powerlifting Olympia

Přímý přenos powerlifting Olympia z Las Vegas můžete sledovat na adrese: www.tvoop.com/channel/4141-uspa. Soutěž poběží  dnes v pátek a zítra (28. - 29.9). Začíná v 10:00 pacifického času. (mělo by to být u nás dnes navečer cca 17 - 18:00)

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male