1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Příbram 2017 v tisku

V internetovém, "tisku" Příbram.cz byl uveřejněn propagační rozhovor s pořadatelem pro nadcházející MČSR v ST a dřepu. Pro zobrazení klikni: Do Příbrami se opět sjedou siláci. Organizátoři počítají s rekordní účastí   

Domažlice a "Velká cena Chodska"

SK Ironbulls Domažlice budou v závěru roku pořádat pohárovou soutěž, která bude zařazena do PWL GP 2017. Již dnes zahajují přípravu a rozjíždí propagaci. O plánech, historii a přípravách se dočete v Domažlickém deníku (klikni):  SK Ironbuls Domažlice v tisku . Držíme palce.

Ocenění pro člena FČST

V Národním památníku na pražském Vítkově převzali v pátek 6. listopadu vojáci 4. strážní roty ocenění za jednu z nejtěžších mísí  na spojenecké letecké základně Bagrám (Bagram Air Field) v Afghánistánu. Mezi vyznamenanými byl i člen FČST Jakub Bouška. Jakub Bouška letošní rok (kvůli misi) vypustil, ale ještě loni závodil za ČR na ME v Trutnově. Gratulujeme Jakubovi k ocenění a přejeme hodně úspěchů v osobním, sportovním i profesním životě. Zde je odlaz na článek (klikni): Ocenění za misi.

Číst dál: Ocenění pro člena FČST

Jirka Tkadlčík na Arnold Classic 2015

Jirka Tkadlčík se v první půlce března účastní na Arnold Classic soutěže strongmanů do 105 kg. Je to velký a úspěch a Jirka je v plném proudu příprav. A co k tomu říká Jirka?

"O možnosti závodit na Arnold Classic jsem se dozvěděl teprve nedávno, i tak jsem se ale rozhodl, že do přípravy dám všechno, veškeré finance i sílu, což se mi zatím daří.

Číst dál: Jirka Tkadlčík na Arnold Classic 2015

Petr Petráš v přípravě na MČR FČST 2015

Petr Petráš ze Sokola Podivín je v přípravě na naše MČR v silovém trojboji RAW, které proběhne v Praze. Jeho plánem je  překonat hranici 1.100 Kg. Jak mu jde příprava, se můžete podívat na videolog na Ronnie (klikni): Petr trening 01/2015. Co dodat. Máme se na co těšit a Petrovi držíme palce, aby to konečně vyšlo!

Další významné PR pro FČST

FČST zaznamenala další významnou propagaci. Závodník, člen a úřadující prezident FČST Libor Hurdálek byl zařazen do projektu Who is who v České republice. Součástí projektu je i Životopisná encyklopedie předních žen a mužů České republiky, která právě vyšla. Na straně 268 je i profil Libora Hurdálka. Libor se tak ocitl ve stejné encyklopedii jako např: Roman Šebrle, Jaromír Jágr, Dominik Hašek, Jan Železný, Kateřina Neumanová ale i MUDr. Pirk, Karel Gott, Václav Klaus, Andrej Babiš a další.

Číst dál: Další významné PR pro FČST

Libor Hurdálek v prestižním časopisu

V prestižním časopisu pro podnikatele a manažery "Ekonom" byl uveřejněn rozhovor s Liborem Hurdálkem a to i o silovém trojboji. Rozhovor byl zařazen do tématu: Koníčky špičkových českých manažerů a obsahem bylo: Jak vám pomohl váš koníček ve vaší práci. Článek je zobrazen níže.

Číst dál: Libor Hurdálek v prestižním časopisu

Jan Vítek v tisku

Rozhovor s naším členem Janem Vítkem vyšel v podnikovém tisku. Jan Vítek pracuje na ČP a podnikový časopis vychází s nákladem 49.800 kusů. Gratulujeme. Foto článku je níže.

Číst dál: Jan Vítek v tisku

Rozhovor s Honzou Sudou

Příbramský Deník uveřejnil rozhovor s Janem Sudou. Honzovi právě vrcholí příprava na MS GPC v Argentině. (Klikni): Jan Suda míří za oceán.

Vrchlabí 2014 - Reportáž na Ronnie

Na Ronnie byla zveřejněna reportáž z pohárové soutěže GP 2014 - Benchpress & Deadlift Cup 2014. Klikni: Vrchlabí 2014

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male