1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Radovan Kaděra v "rekonvalescenci"

 Po vyhraném letošním ME WUAP a vytvoření světového rekordu v mrtvém tahu se předseda oddílu Power Břeclav rozhodl nepokračovat v přípravě na MS GPC 2012, protože se na ME v Rakousku ozvalo staré zranění ramene. Radovan se proto rozhodl přes léto nějaké to kilo shodit, trénovat s lehčími hmotnostmi a přeléčit tak nejen rameno, ale i jiná drobná zranění z jarní sezóny.

Číst dál: Radovan Kaděra v "rekonvalescenci"

Nový členský klub FČST

Od 1.7.2012 má FČST nový členský klub:  Buffyfitness Powerlifting Team.

Oficiálním sídlem klubu jsou Holice v Čechách.

Vedoucím klubu je David Zdražil.

Číst dál: Nový členský klub FČST

Power Břeclav - Trénink ženské části týmu

Přinášíme krátké video tréninku nohou děvčat z Power Břeclav. Pokud budete hledat klasické silové disciplíny, tak je tady nenajdete, snad jen kromě čelních dřepů.

 

Číst dál: Power Břeclav - Trénink ženské části týmu

Power Břeclav nespí - padl 1.000 kg total

V sobotu 20.5.2012 se v břeclavské posilovně oddílu Power Břeclav jel těžký trénink. Radovan Kaděra se chtěl pokusit tréninkově zdolat hranici 1.000 kg v trojboji. Marek Omelka a Marek Ruska si chtěli vyzkoušet svá dřepová maxima pro RAW měsíc a půl po MČR, kdy trénují již méně a spíše na udržení.

Číst dál: Power Břeclav nespí - padl 1.000 kg total

Jakub Holomíček si odskočil

Jakub Holomíček, člen FČST konkrétně SK Powerlifting Trutnov,  si "odskočil" na Mistrovství Čech dětí, dorostu a juniorů v kulturistice, které proběhlo 26.5.2012 v Hrádku na Nisou. Jakub zabojoval a získal čtvrté místo v kategorii staršího dorostu do 72 kg. Gratulujeme! Fotodkumentaci a reportáž naleznete na Ronnie.cz. Na MČR FČST v Trutnově  zaujal Jakub nejen svým výkonem, ale i speciální technikou ve dřepu.

Číst dál: Jakub Holomíček si odskočil

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male