1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Šťastné a veselé vánoční svátky!

Všem přátelům, kamarádů, příznivcům a fandům powerliftingu přejeme krásné a pohodové vánoční svátky.

 

Svět Kulturistiky - nový partner FČST

S potěšením vám oznamujeme, že FČST má nového partnera, kterým je SVĚT KULTURISTIKY. Na základě dohody s tímto časopisem budou od prvního čísla roku 2023 v každém čísle vždy 2 strany věnovány naší federaci a našemu sportu. Je to pro nás veliká čest a velice si této možnosti vážíme. Děkujeme "Světe kulturistiky" a těšíme se na naši spolupráci!

První číslo 01/2023 vychází koncem prosince 2022 a již v něm naleznete 2 strany FČST (informace o MS GPC, plány na rok 2023), dále zde pak bude dvoustrana věnovaná našemu MČR v DL ve Vrchlabí a bude zde i rozhovor s vedoucím klubu Gita Podivín Láďou Svobodou. K dispozici máme i časový harmonogram dalších čísel a v návaznost na něj jsme ve Výboru FČST připravili plán našich příspěvků až do čísla 01/2024. Takže v každém čísle SK tak najdete informace o našich závodech, činnosti, aktivitách.

Všem, kteří se pohybují kolem silových sportů, není nutno Svět kulturistiky nějak představovat a jsme velice rádi, že se naše federace bude aktivně podílet na obsahu jednotlivých čísel. Nenechte si tedy ujít tento časopis s našimi příspěvky. Pro informace o časopisu a případné možnosti nákupu klikněte zde: Svět kulturistiky informace

Číst dál: Svět Kulturistiky - nový partner FČST

Členství v FČST a členské poplatky pro rok 2023

Členské poplatky na rok 2023 schválila VH FČST 11-2022 ve výši: 500 Kč za fyzického člena a 1.000 Kč za klub.

Zájemci o členství v FČST uhradí členské poplatky do 28. února 2023 a to dle následujících pokynů.

Postup přihlášení a zaslání poplatků:

Poplatky zašlou vedoucí klubů za celý klub na účet:

účet: 2100486836 / 2010

banka: Fio banka, a.s.

majitel účtu: Federace českého silového trojboje

Doplňující informace:

Číst dál: Členství v FČST a členské poplatky pro rok 2023

Vedoucí PR FČST: Dominik Kovalčík

Jak jsme vás již průběžně informovali, hledal Výbor FČST cesty ke zlepšení propagace FČST. Za tímto účelem byla zřízena pozice "Vedoucí PR FČST" a do této funkce byl následně jmenován Dominik Kovalčík. Cílem Vedoucího PR FČST bude zlepšit propagaci a informovanost veřejnosti o chodu a aktivitách FČST a to především prostřednictvím externích medií. Nová funkce vedoucího PR FČST a její obsazení bude následně projednáno na nadcházející Valné hromadě FČST v 11/2022.

Číst dál: Vedoucí PR FČST: Dominik Kovalčík

MČSR 2022 Nitra - Šťastnou cestu!

Již zítra někteří vyráží na naše společné Mistrovství ČR a SR v Powerliftingu do Nitry. Přejeme všem šťastnou a pohodovou cestu. Uvidíme se v Nitře, přátelé!

 

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male