1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

VH FČST 2021

VH FČST 2021 proběhne opět metodou Per Rollam (přes e-mail). Jedním z bodů bude i volba na pozici prezidenta FČST a viceprezidenta FČST, kdy Liborovi Hurdálkovi (prezident) a Vlastimilovi Kuželovi (viceprezident) letos končí volební období. Dalším z bodů bude i sestavení kalendáře soutěží pro rok 2022.

Žádáme tímto vedoucí jednotlivých členských klubů, aby na adresu Libor Hurdálka do 21.11.2021 zaslali:

1) Jmenný návrh na obsazení funkce prezidenta FČST.

2) Jmenný návrh na obsazení funkce viceprezidenta FČST.

3) Žádost - návrh na pořádání soutěže (mistrovské nebo pohárové) v roce 2022 pod hlavičkou FČST.

4) Podněty pro řešení na VH FČST.

Číst dál: VH FČST 2021

MS GPC 2021: Informace pro závodníky

Na MS budou někteří z Vás poprvé, proto jsme připravili přehled informací, které vám usnadní vstup do soutěže. Prosím, věnujte tomu pozornost.

  1. Kontrola vybavení – Na ME a MS GPC probíhá u každého závodníka kontrola vybavení. Kontrola je vždy během vážení a technický komisař prohlédne Vaše vybavení, a pokud vyhovuje, označí jej razítkem. Takže si vezměte na vážení i své vybavení (singlet, všechny bandáže, dresy, opasek). Týká se to závodníků EQ i RAW! Pokud nebudete mít označené vybavení, nebude Vám uznán pokus v soutěži ani případný rekord.

    Číst dál: MS GPC 2021: Informace pro závodníky

Veselé a pohodové Velikonoce

  Přejeme všem veselé a pohodové Velikonoce. Opatrujte se, přátelé!

Číst dál: Veselé a pohodové Velikonoce

106 národních rekordů za rok 2020

  Přestože sezóna 2020 byla na soutěže velice omezená, bylo v FČST vytvořeno celkem 106 nových národních rekordů (BP - 31, Trojboj - 58, Dřep - 9 a MT - 8). Aktuální přehled rekordů naleznete na FČST Google. Pro vstup klikněte na Banner "Rekordy FČST" v pravém sloupci webu a nebo zde: Rekordy FČST. Všem novým držitelům gratulujeme k výborným výkonům. Jsme velice rádi, že se hranice výkonů stále posouvá a že ani omezení aktivit v roce 2020 neubralo na vzestupném trendu výkonů. Těšíme se na společné soutěže a zatím se opatrujte, přátelé.

Členové FČST 2021 - 03

 Z přihlášek obdržených k 24.3.2021 byl vytvořen aktuální seznam členů FČST pro rok 2021. K 24.3.2021 je v FČST registrováno 27 klubů a 212 členů.  K uvedenému datu jsou registrovány 3 zcela nové kluby FČST. 

  • Oddíl kulturistiky FAJA Bohumín - Vedoucí Mgr. Vilém Žák
  • Powerlifting UFC Ostrava - Vedoucí Patrik Loza
  • RZ Powerlifting Praha 8 - Vedoucí Roman Zigo

Do FČST vstoupila i řada nových členů a to nejen ve výše uvedených nových klubech, ale i ve stávajících. Všechny nové kluby a nové členy mezi námi vítáme. Rádi opět vidíme velké množství našich členů, kteří pokračují ve členství z minulých let.  Příjemným překvapením je, že i přes obtíže spojené s epidemií se hlásí a na sezonu připravuje mnoho závodníků. Přátelé, děkujeme všem členům za jejich chuť a zájem o členství v naší federaci. Přejeme všem hodně síly, zdaru a jen samé platné pokusy na soutěžích a těšíme se na setkání a spolupráci.

Číst dál: Členové FČST 2021 - 03

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male