1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Reprezentační soupravy FČST - v Semilech

Zbytek reprezentačních souprav byl dnes vyzvednut u výrobce a těm, kteří si je objednali, budou předány v Semilech na MČR. A ještě jedna (snad potěšující zpráva) potisk byl o něco lacinější a zatím to vypadá, že bychom každému mohli vracet cca 10 % z ceny. Takže v Semilech bude i předčasná koleda.

MČR v Bench Pressu 2014 - Šťastnou cestu

Již v sobotu 19.4.2014 proběhne v Semilech otevřené mistrovství ČR FČST v Bench Pressu. Přihlášeno je 127 soutěžících ke 139 startům. Přejeme všem závodníkům poslední doladění sil a jim i jejich doprovodu a všem účastníkům šťastnou cestu!!!! A ti co zůstanou doma, mohou sledovat přímý přenos na (klikni): Power Live MČR Semily

ME GPC 2014 Trutnov - Trička

 Pro ME GPC v Trutnově budou vyrobena trička dle obrázku níže. Pokud máte zájem, můžete si je již dnes začít objednávat na adrese Honzy Vojtěchovského: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Upřesňující informace:

Číst dál: ME GPC 2014 Trutnov - Trička

MČR v Bench Pressu 2014 - Informace

Na MČR v Bench Pressu do Semil na 19.4.2014 je již přihlášeno 123 závodníků pro 135 startů. Rýsuje se velice početně a kvalitně obsazená soutěž, která je zároveň nominací na ME GPC v ST a BP, které proběhne začátkem června v Trutnově. Další přihlášky jsou možné, avšak po dohodě s pořadatelem. Pište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

MČSR v ST 2014 - Držíme palce

 

Již pozítří v pátek 4.4. vyráží naši závodníci na společné Mistrovství ČR a SR v silovém trojboji a mrtvém tahu 2014 do Bardějova. Přejeme všem hodně štěstí, síly a energie a hlavně šťastnou cestu tam i zpět. Držíme palce a uvidíme se v Bardějově. Přihlášeno je přes 150 závodníků. Živý přenos a průběžné výsledky z MČSR 2014 můžete 5. a 6. dubna sledovat zde: Live stream MČSR 2014

 

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male