1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MČSR v ST 2014 - Informace

Již 5. 4. 2014 začíná společné Mistrovství SR a ČR v ST. Přinášíme Vám (možná) dobrou informaci. Přímo v areálu MČSR bude otevřena restaurace s grilem. K dispozici bude minimálně 5 druhů jídel. Nebude chybět gulášek, kuřecí řízky, grilovaná kotleta a špíz. K dostání budou samozřejmě i tekutiny. Zatím přejeme pohodové doladění formy všem účastníkům.

Fair Victory 2014

Dne 12.4.2014 proběhne v kulturním domě Krakov (Těšínská 600/4, 18100 Praha 8) pohárová soutěž Fair Victory.  Pořadatelem je Bomba Gym Powerlifting. Soutěží se v Bench Pressu ve dvou disciplínách: a) Nejvyšší výkon b) Počet opakování se stanovenou váhou. Propozice naleznete zde, klikni: Propozice Fair Victory.

Číst dál: Fair Victory 2014

Nominační limity FČST 2014

Do dokumentů byly vloženy nominační limity pro muže a ženy na ME a MS pro disciplíny: trojboj, Bench Press a mrtvý tah. Limity naleznete v: Dokumety - Úřední listiny. Klikněte zde: Nominační limity FČST.  Pro nominaci na ME a MS GPC je nutno splnit tyto limity na nominačních závodech. Vyjímku tvoří mrtvý tah. Nominančí závod pro tuto disciplínu nebude a výkonnost závodníka potvrdí vedoucí klubu jeho nominací. Limity se rovnají výkonům III. VT.

MČSR v ST 2014 - Harmonogram

Přínášíme rozdělení do skupin a časový harmonogram jejich nástupů k MČSR v silovém trojboji v Bardějově. Nominace a live stream bude na Powerlifterovi. Klikněte: Powerlifter

Číst dál: MČSR v ST 2014 - Harmonogram

MČSR v ST 2014 - průběžná informace

Ke 4.3. 2014 je na MČSR v silovém trojboji v Bardějově přihlášeno 156 závodníků (z toho 71 reprezentantů ČR) a je evidováno 212 startů. Máme se na co těšit. Bude to pomalu jak "Evropa". V krátké době přineseme rozdělení do startovních skupin a časy nástupů na pokusy.

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male