1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Kalendář akcí 2020

Na VH FČST v Podivíně se projednával i kalendář akcí pro rok 2020. Vybrané kluby byly VH pověřeny pořádáním jednotlivých akcí. Zatím je v kalendáři 9 akcí + PWL GP:

  • ME + MS GPC (klasika).
  • World Cup - Visegrad Cup - Trutnov (budou se zde uznávat světové i evropské rekordy
  • Společné MČSR v trojboji a dřepu - Liptovský Mikuláš
  • MČR v benchpressu a MČR v mrtvém tahu
  • Pohárové soutěže: Toro Cup 2020, Bohumín Deadlift, Extrifit

Hodně akcí bude ještě postupně přibývat. Např. akce Slovak Powerlifting, pohárovky WRPF v Polsku, ME a MS GPA/IPO a také se vyjednává o dalších soutěžích pod FČST. Takže výběr bude veliký a máme se na co těšit. Přes zimu tedy můžete ladit formu. Kalendář akcí je zde (klikni). Kalendář akcí 2020

Číst dál: Kalendář akcí 2020

MČR v MT Podivín 2019: Výsledky a fotografie

Fotografie z MČR v Podívíně naleznete zde (klikni): Podivín 2019 Foto.  Autorem fotografií je pan Petr Nečas. Moc děkujeme za krásné fotky.

Dále byly na Google FČST vloženy výsledky z MČR a to pro jednotlivé kategorie i absolutní. Pro vstup klikni zde: Podivín 2019 Výsledky. Vstup je možný i přes logo "Výsledky soutěží" v pravém sloupci webu. Všem soutěžícím gratulujeme ke krásným výkonům.

Číst dál: MČR v MT Podivín 2019: Výsledky a fotografie

MČR v MT, Podivín 2019: Poděkování a krátký report

 30.11.2019 proběhlo v Podivíně mistrovství ČR FČST v mrtvém tahu. Mistrovství bylo připraveno a zajištěno dobře. Po zahřátí "motoru" organizace na startu vše probíhalo bez prodlev a v pohodě. Soutěžící obdrželi spoustu pohárů, které pro ně připravil pořadatel nad rámec pravidel. Na druhou stranu tímto krokem trochu zamotal hlavu ICT, kteří chystali výsledky. (Honza Pianka si chodil chladit přehřáté čelo). Celkově bylo na soutěži zapsáno 141 startů. Část účastníků byla i mimo členskou základnu FČST, přesto všichni soutěžící nastupovali do soutěže profesionálně připravení a v klidu. Je vidět, že powerlifting zaznamenal velký pokrok. Dříve jsme u spousty závodníku řešili nedostatky výstroje a nejasnosti pravidel. V Podivíně bylo vše v pohodě, což je velké pozitivum a zásluha všech soutěžící. Velký pokrok je u výkonů soutěžících. I po této stránce jde powerlifting nahoru o čemž svědčí fakt, že na MČR bylo vytvořeno 27 nových národních rekordů.

Číst dál: MČR v MT, Podivín 2019: Poděkování a krátký report

MČR v MT Podivín 2019: Šťastnou cestu a Livestream

 Účastníci MČR v mrtvém tahu 2019 pomalu balí a vyráží do Podivína. Přejeme všem šťastnou a pohodovou cestu. Hlavně v pořádku dojeďte, přátelé. A všichni, kteří tentokrát zůstali doma, mohou sledovat průběh MČR na Live streamu z pohodlí svého obýváku. Odkaz je zde (klikni):  MČR 2019 Podivín Livestream   Uvidíme se v Podivíně, přátelé! 

Číst dál: MČR v MT Podivín 2019: Šťastnou cestu a Livestream

Aktualizované NR pro mrtvý tah 10/2019

Na FČST Google byly vloženy nové národní rekordy FČST 10/2019 - pouze pro mrtvý tah, aktualizované po MS GPC v Nových Zámcích. Na MS GPC vytvořili naši reprezentanti celkem 18 nových NR v MT (3 v EQ, 15 v RAW). Všem držitelům nových rekordů gratulujeme.  Pro zobrazení rekordů klikni na banner "Rekordy FČST", umístěný v pravém sloupci webu FČST. Případně klikni zde: Národní rekordy FČST. Zatím jsme přednostně vytvořili rekordy pouze pro MT, abyste se mohli připravit na jejich překonání na blížícím se MČR v Podivíně.

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male