1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MS GPC 2019: Nejúspěšnější šampionát pro FČST

 20. - 27.10. 2019 proběhlo v Nových Zámcích (Slovensko) MS GPC. Do velice pěkně uspořádané a organizované soutěže se přihlásilo přes 900 závodníků ze 38 zemí světa k více jak 1.100 startům. Pro výpravu ČR to bylo nejúspěšnější mistrovství od vzniku FČST. Posuďte sami:

  1. Na MS bylo přihlášeno 150 závodníků  z ČR a byli jsme druhá nejpočetnější výprava.
  2. Naši závodníci vytvořili velkou řadu nových ER & WR (číslo připravím).
  3. V absolutních umístěních v kategoriích byla výjimka, pokud se na stupíncích neobjevil reprezentant ČR. Někdy tam byli i dva naši závodníci a v některých kategoriích jsme obsadili všechna 3. místa. Viz. foto dole z absolutky Open DL RAW
  4. V pořadích národů obsadila ČR 2x 1. místo (SQ RAW a PWL EQ). 2x 2. místo (DL EQ a DL RAW). 2x 4. místo (PWL RAW a BP RAW). V BP RAW nám 3. místo uniklo o pouhých 7 bodů, kdy 3. pozice měla někde 1.231 bodů a my 1.224 (takže to nebyl ani ten pověstný chlup.

    Číst dál: MS GPC 2019: Nejúspěšnější šampionát pro FČST

MS GPC 2019: Live Stream

 Přímý přenos z Mistrovství světa GPC 2019 můžete sledovat i z pohodlí svého obýváku. Pokud chcete být u toho alespoň v obraze klikněte zde: MS GPC 2019 LIVE STREAM

Informace pro závodníky na MS GPC

Na ME nebo MS GPC budou někteří z Vás poprvé, proto jsme připravili přehled informací, které vám usnadní vstup do soutěže. Prosím, věnujte tomu pozornost.

  1. Kontrola vybavení – Na ME a MS GPC probíhá u každého závodníka kontrola vybavení. Kontrola je vždy během vážení a technický komisař prohlédne Vaše vybavení a pokud vyhovuje, označí jej razítkem. Takže si vezměte na vážení i své vybavení (singlet, všechny bandáže, dresy, opasek). Týká se to závodníků EQ i RAW! Pokud nebudete mít označené vybavení, nebude Vám uznán pokus v soutěži ani případný rekord.

  2. Registrace – Probíhá v rámci vážení. Vezměte si s sebou občanský průkaz, nebo pas. Bez dokladu identifikace nebudete zaregistrováni.

    Číst dál: Informace pro závodníky na MS GPC

MS GPC 2019: Nominace odeslána

 Dnes 19.9.2019 byla na pořadatele MS GPC 2019 odeslána nominace za ČR. V nominaci je 149 členů FČST. Současně byla odeslána i platba startovného za závodníky, kteří hradí startovné přes FČST. Jmenný seznam s přehledem zaslání plateb je uložen na Google (Klikni): Worlds 2019 Team list. Modře podbarvení závodníci si budou hradit startovné na místě. Děkuji všem za zájem reprezentovat ČR na významné mezinárodní soutěži. Zatím přeji pohodovou přípravu a uvidíme se v Nových Zámcích, přátelé.

Aktualizované národní rekordy 07/2019

Na FČST Google byly vloženy nové národní rekordy FČST 07/2019, aktualizované po ME GPC v Tiszakécske. Naši reprezentanti zde vytvořili celkem 28 nových národních rekordů (PWL RAW=5, PWL EQ=10, BP EQ=1, DL RAW=5, SQ RAW=3, SQ EQ=4). Všem držitelům nových rekordů gratulujeme.  Pro zobrazení rekordů klikni na banner "Rekordy FČST", umístěný v pravém sloupci webu FČST. Případně klikni zde: Národní rekordy FČST.

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male