1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MČR v Bench Pressu FČST 2013

Mistrovství ČR v Bench Pressu bude již tuto sobotu. Přejeme všem pohodové doladění sil a klidný spánek. Příjemná zpráva. Sníh u nás zatím není a silnice jsou bez náledí. - Pořadatelé

 

Číst dál: MČR v Bench Pressu FČST 2013

MČSR v ST a MT - Startovní skupiny

Do kapitoly "Dokumenty" (na liště) v oddíle "Výsledky a tabulky soutěží" byly umístěny startovní skupiny pro MČSR v ST a MT (Podivín 6. - 7.4.2013). Odkazy na veškeré inforrmace naleznete v aktualitách v záhlaví stránek (výše rolující informace, začínající datumem). Stačí kurzorem kliknou na příslušný odkaz a ihned se propojíte na požadovaná data.

MČSR v ST a MT - Startovní listina

Přes víkend jsme obdrželi poslední přihlášky, na které jsme čekali. Přihlášeno je 125 závodníků. Na trojboj RAW je 81 startů a na Equip 44. Na mrtvý tah RAW je 34 startů a na Equip 15.  Ze závodu bude zřízen On-line přenos. Adresu včas uveřejníme.

 

Číst dál: MČSR v ST a MT - Startovní listina

MČR v BP 2013 - Informace 2

Do MČR v Bench Pressu zbývají necelé dva týdny a tak přinášíme další informace, které Vám snad budou k užitku. K dnešnímu dni je 92 startů ze 14 klubů. Několik soutěžících je bez příslušnosti ke klubu. Pokud chcete klub dopsat, zajistíme. 64 startů je v RAW a 28 startů v Equip.

Číst dál: MČR v BP 2013 - Informace 2

MČR v BP 2013 - Startovní skupiny

Do kapitoly "Dokumenty" (na liště) v oddíle "Výsledky a tabulky soutěží" byly umístěny startovní skupiny pro MČR v Bench Pressu (Trutnov 16.3.2013). Ze soutěže bude zajištěn On-line přenos. Odkazy na veškeré inforrmace, včetně On-line přenosu naleznete v aktualitách v záhlaví stránek (výše rolující informace, začínající datumem). Stačí kurzorem kliknou na příslušný odkaz a ihned se propojíte na požadovaná data (od přihlášky až po přenos). 

FČST pořádala

Logo s datem neprhledn male 2

Logo ME  male